MSM 1000mg premium x 30 tb

MSM 1000mg premium x 30 tb

COSMO PHARM INC. S.U.A.
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Din punct de vedere biologic, MSM este un compus organic al sulfului, unul dintre nutrientii esentiali organismului uman, necesar acestuia pentru pastrarea starii de vitalitate si functionarii sale sanatoase. Sulful este prezent la nivelul aminioacizilor, ce stau la baza proteinelor. El intra in compozitia cartilajelor, tesuturilor conjunctive, keratinei si enzimelor. MSM 1000 mg are multiple beneficii pentru sanatate. Este un excelent antiinflamator, ajuta la mentinerea sanatatii articulatiilor, contribuie la mentinerea frumusetii si aspectului tanar al pielii, parului si unghiilor, are efect detoxifiant si energizant. Indicatii: artrita reumatoida, osteoartrita, spondiloza cervicala, guta, fibromialgie sindrom de tunel carpian, tendinita, bursita, torticolis – contractura muschilor gatului boala Crohn, colita ulcerativa, diverticuloza, reflux gastro-esofagian si hiperaciditate alergii cutanate, oculare, oto-rino-laringologice si pulmonare.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente/ tableta: Metilsulfonilmetan (MSM) 1000 mg Excipienti: celuloza microcristalina carboximetilceluloza de sodiu ramificata amidon oxidat hipromeloza stearat de magneziu Nu contine alergeni!
Mod de administrare
1-2 tablete de MSM 1000mg pe zi, in timpul mesei. Pentru administrarea de MSM 1000mg in caz de sarcina sau alaptare, solicitati avizul medicului. Este compatibil cu medicatia secundara.
Ambalare
30 tablete
2196

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!