Neuromaxx, 30 cps, Sprintpharma

Neuromaxx, 30 cps, Sprintpharma

SPRINT PHARMA
37,60 lei
Cu TVA

Descriere

Neuro Maxx este un supliment alimentar creat pentru a hrani creierul asa cum alimentele sanatoate alimenteaza organismul. Cu ajutorul lui Neuro Maxx memoria pe termen scurt si lung este stimulata, pentru o experienta cognitiva confortabila, indiferent de varsta.

Avand o formula naturala 100% acest, supliment nutritiv a fost creat pentru a va mentine vigilent si concentrat pe parcursul zilei, lupta impotriva oboselii mintale si nivelurilor de concentrare scazute.

Sarcinile zilnice, stresul si viata rapida in zilele noastre ar putea face dificila mentinerea unei rate ridicate a performantei si mentinerea motivatiei. Odata cu varsta, creierul nostru are un declin natural si incepem sa prezentam noi simptome de degenerare.

Neuro Maxx va ajuta creierul sa obtina toate substantele nutritive necesare pentru a asigura o functie cognitiva in limitele normale, stimuland in acelasi timp motivatia si vitalitatea.

Fiind un supliment natural, Neuro Maxx va deblocheaza potentialul creierului, alimentandu-l pe acesta cu vitaminele esentiale si creste functiile cerebrale, pentru o cunoastere mai buna.

Acest complex unic de imbunatatire cognitiva ofera un nive ridicat de energie mentala si vigilenta, imbunatatind in acelasi timp functiile globale ale creierului.

Detalii ale produsului

Compozitie
extract de Hypericum perforatum (standardizat la 0.3% Hipericina) 99.15 mg
extract de Ginkgo biloba(24:6) 49.57 mg
extract de seminte de Guarana (standardizat la 10% cafeina) 22.03mg
pulbere de Griffonia simplicifolia 2.76 mg
extract Rhodiola rosea (standardizat la 2% Rozavine) 13.22 mg
Rosmarinus officinalis 13.22 mg
Passiflora incarnata 33.05 mg
rădăcina de Valeriana officinalis 11.02 mg
Inozitol 22.03 mg
Mod de administrare
2 capsule pe zi
Ambalare
30 capsule
9727

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!