Neutralin 2 x 10 cpr mast

Neutralin 2 x 10 cpr mast

Polipharma
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Proprietăti:
Neutralin comprimate masticabile este o combinatie de substante minerale si vegetale care au un rol important in neutralizarea aciditătii crescute din stomac, provocată de excesul de suc gastric.
Efectul de neutralizare se datorează proprietătilor individuale si combinate ale sărurilor minerale de calciu si de magneziu.
Prezenta sărurilor de magneziu asigură si un efect de contracarare a stărilor de constipatie care pot apărea ca urmare a prezentei sărurilor de calciu.
Neutralin este folosit in stările de disconfort provocate de cresterea aciditătii in stomac, caracterizate prin jenă sau greutate in zona superioară a abdomenului, balonare după mese, senzatie de arsură.

Detalii ale produsului

Compozitie
489 mg carbonat de calciu (corespunzător la 195,79 mg calciu), 11 mg carbonat de magneziu (corespunzător la 3,17 mg magneziu), 6 mg trisilicat den magneziu (corespunzător la 1,12 mg magneziu), extract uscat de Mentă (Mentha piperită), cu 10% polifenoli și alte ingrediente: izomalt (E953), acid stearic, dioxid de siliciu coloidal, amidon de porumb, maltodextrină, aromă de mentă (1,2%), zaharina sodică. Un comprimat masticabil conține 195,79 mg calciu (24,47% din doza zilnică recomandată).
Mod de administrare
Doza zilnică recomandată (în caz de apariţie a stărilor de disconfort stomacal): 3-4 comprimate masticabile pe zi, la o oră după fiecare masă principală și la un interval de 2 ore după orice altă substanţă capabilă să producă restabilirea sau corectarea funcțiilor organismului. Comprimatele se pot mesteca sau se pot lăsa să se dizolve uşor în gură.
Ambalare
Cutie cu 20 de comprimate masticabile
11725

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!