Ocuflash blue pic.oft. 10ml x 1fl

Ocuflash blue pic.oft. 10ml x 1fl

UNIMED PHARMA LTD.
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Actiune:
Produsul Ocuflash Blue este o solutie oftalmica fara conservanti cu extract de Euphrasia officinalis.Este destinata instilarii oculare sau ca si colir oftalmic.La nivelul ochilor,extractul de Euphrasia officinalis are actiune antiflogistica, astringenta si antiinflamatoare.Aceste proprietati ale Euphrasia officinalis stau la baza utilizarii sale deja indelungate pentru relaxarea ochilor,pentru prevenirea si tratarea inflamatiilor non-infectioase ale pleoapelor si conjunctivei ochiului.
Indicatii:
Produsul Ocuflash Blue reprezinta solutia oftalmica ideala pentru indepartarea corpilor straini din ochi.In lipsa consultarii medicului oftalmolog,poate fi utilizat simplu ,pe durata scurta pentru splarea ochilor ,fie prin instilarea in ochi sau utilizat pe comprese aplicate pe pleoape .Produsul este utilizat in cazul disconfortului la nivelul ochiului,precum senzatia de arsura ,prurit si senzatia de corp strain in ochi.In practica,produsul Ocuflash Blue este ideal sa fie utilizat ,de exemplu:
pentru spalarea ochiului dupa tonometrie si gonioscopie
pentru spalarea ochiului pentru indepartarea corpilor straini,a prafului si apei clorinate
pentru indepartarea reziduurilor solutiilor de fluoresceina
pentru spalarea secretiilor mucoase si purulente
pentru spalarea ochilor dupa purtarea lentilelor de contact dure
ca si solutie de prima intentie in eroziunile usoare ale conjunctivei si ochiului produse de substante acide si alcaline
ca si solutie suportiva in inflamatiile conjunctivei,in general non-infectioase si infectiile cronice conjunctivale
ca si solutie pentru indepartarea preparatelor cosmetice de la nivelul ochilor
Contraindicatii:
Produsul OCUflash nu trebuie administrat in cazul hipersensibilitatii la orice dintre componenti. Daca se aplica simultan si alte picaturi sau geluri olftalmice, este recomandat sa se mentina un interval de 5 minute intre aplicari.
Produsul OCUflash blue poate fi utilizat de catre adulti, tineri si copii. Datorita sigurantei produsului, poate fi utilizat la nou-nascuti, sugari, femei insarcinate si mame care alapteaza.
Precautii:
Podusul nu trebuie utilizat dupa data de expirare inscriptionata pe ambalaj. Odata deschis, utilizati produsul pana la 28 de zile. Dupa instilarea produsului refiletati strans capacul flaconului.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Pentru relaxarea ochilor iritati si in scopul tratamntului suportiv al inflamatiilor non-infectioase ale conjunctivei si pleoapelor,se instileaza in sacul conjunctival al ochiului(ochilor) 1-2 picaturi de 1-4 ori pe zi.Pentru indepartarea corpilor straini in ochi,aplicati solutia pana ce corpul este indepartat,eventual pana la calmarea disconfortului.
6439

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!