Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Contribuie la:
-echilibrarea sistemului imunitar: protectia organismului impotriva agentilor externi prin stimularea macrofagelor
-imbunatatirea sanatatii cardiovasculare
-reducerea depunerii lipidelor la nivelul peretilor vaselor si rigidizarea arterelor
-mentinerea functiei endoteliale
-reducerea nivelului si oxidarii lipoproteinelor cu densitate mica (LDL-colesterol)
-mentinerea tensiunii arteriale normale
-protejarea tesuturilor (creier, piele, articulatii, intestine etc.):
-reducerea sintezei leucotrienelor si a prostaglandinelor
-reducerea radicalilor liberi produsi de excesul de cupru si fier
-reducerea acumularii de acid uric
-reducerea excesului de glucoza sangvina si a complicatiilor asociate:
-reducerea digestiei si absorbtiei carbohidratilor din intestine
-protectia tesuturilor de daunele cauzate de produsii de glicare avansata (AGEs)
-protejarea mucoasei orale
-echilibrarea sistemului imunitar: protectia organismului impotriva agentilor externi prin stimularea macrofagelor
-imbunatatirea sanatatii cardiovasculare
-reducerea depunerii lipidelor la nivelul peretilor vaselor si rigidizarea arterelor
-mentinerea functiei endoteliale
-reducerea nivelului si oxidarii lipoproteinelor cu densitate mica (LDL-colesterol)
-mentinerea tensiunii arteriale normale
-protejarea tesuturilor (creier, piele, articulatii, intestine etc.):
-reducerea sintezei leucotrienelor si a prostaglandinelor
-reducerea radicalilor liberi produsi de excesul de cupru si fier
-reducerea acumularii de acid uric
-reducerea excesului de glucoza sangvina si a complicatiilor asociate:
-reducerea digestiei si absorbtiei carbohidratilor din intestine
-protectia tesuturilor de daunele cauzate de produsii de glicare avansata (AGEs)
-protejarea mucoasei orale