Omega 3 Cardio 1500mg, 60 tablete, Jutavit

Omega 3 Cardio 1500mg, 60 tablete, Jutavit

Juvapharma
43,26 lei
Cu TVA

Descriere

Pentru mentinerea unei tensiuni arteriale normale!
Pentru functionarea normală a inimii!
Pentru mentinerea nivelului optim al trigliceridelor din sange!
60 de capsule moi Greutate netă: 117,48 g
Supliment alimentar - cu acizi grasi Omega 3 (EPA si DHA) pentru persoane care suferă de boli cardiace si vasculare.
Pentru mentinerea unei tensiuni arteriale normale! Pentru functionarea normală a inimii! Pentru mentinerea nivelului optim al trigliceridelor din sange!
Sardeaua (ansoa), care constituie baza capsulei, este pescuită in zonele curate si situate departe de zonele industriale ale Pacificului de Sud. Fabrica de prelucrare de ultimă generatie se află in apropierea zonelor de pescuit, astfel uleiul de peste este prelucrat intr-un timp foarte scurt si in recipiente inchise ajunge la fabrica modernă JuvaPharma Kft., unde se fabrică capsulele de ulei de peste.
Uleiul de peste din produs contine acizii grasi Omega-3 in formă naturală (TG).Acidul eicosapentaenoic (EPA) si acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la mentinerea functiei normale a inimii. Efectul pozitiv se poate obtine prin administrarea zilnică a 250 mg de EPA si DHA. Acidul docosahexaenoic (DHA) contribuie la mentinerea functiei normale a creierului si la mentinerea vederii normale. Efectul pozitiv se poate obtine prin administrarea zilnică a 250 mg de acid docosahexaenoic (DHA).
Efectul terapeutic scontat poate fi obtinut prin administrarea zilnică a 250 mg de EPA si DHA, care poate fi asigurată prin administrarea unei capsule pe zi. EPA si DHA contribuie la mentinerea nivelului optim al trigliceridelor din sange. Efectul terapeutic scontat poate fi obtinut prin administrarea zilnică a 2 g EPA si DHA, care poate fi asigurată prin administrarea a 2 capsule. Cantitatea totală zilnică a EPA si DHA administrată ca supliment să nu depăsească 5 g!

Detalii ale produsului

16521

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!