Omega 3 Kid, 45 cpm, Jutavit

Omega 3 Kid, 45 cpm, Jutavit

Juvapharma
17,81 lei
Cu TVA

Descriere

Acizii grasi omega-3 sunt considerati acizi esentiali, necesari pentru sanatatea umana dar pe care organismul nu poate sa-i produca in mod natural: acestia trebuie furnizati prin intermediul alimentelor. Acizii grasi omega-3 pot fi gasiti in anumite tipuri de peste cum ar fi somnul, tonul, halibut, fructe de mare, unele plante, seminte si nuci. Acizii grasi polinesaturati sau acizii grasi omega-3 joaca un rol important in functionarea creierului precum si in dezvoltarea normala a organismului. Acestia pot reduce riscul aparitiei bolilor cardiovasculare. Consumul de peste se recomanda de cel putin doua ori pe saptamana.
Cercetarile au demonstrat ca acizii grasi omega-3 reduc inflamatia si diminueaza riscul dezvoltarii bolilor cardiovasculare, cancerului si artritei. Acizii grasi omega-3 sunt foarte concentrati la nivelul creierului si se pare ca sunt esentiali pentru buna desfasurare a proceselor cognitive (performanta creierului si a memoriei) si a functiei comportamentale. De fapt, copii care nu primesc suficienti acizi grasi omega-3 in timpul sarcinii de la mamele lor, pot suferi de tulburari nervoase si de vedere.
Simptomele deficitului de acizi grasi omega-3 includ: oboseala, starea de slabiciune, piele uscata, probleme cardiace, modificari ale dispozitiei, depresie si circulatie sanguina deficitara.
Este foarte important pentru orice persoana sa aiba o dieta echilibrata in omega-3 si omega-6 (un alt acid gras esential). Acizii grasi omega-3 ajuta la diminuarea inflamatiei, in timp ce majoritatea acizilor grasi omega-6 accelereaza procesul inflamatiei.
Dieta mediteraneana presupune un echilibru sanatos intre consumul de acizi grasi omega-3 si omega-6. Multe studii au demonstrat ca persoanele care urmeaza aceasta dieta sunt mai putin susceptibile de a dezvolta boli de inima. Dieta mediteraneana nu include prea multa carne care este bogata in acizi grasi omega-6 si pune accentul pe consumul de alimente bogate in acizi grasi omega-3, inclusiv cereale integrale, fructe si legume proaspete, peste, ulei de masline, usturoi precum si consum moderat de vin.

Detalii ale produsului

17299

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!