Pachet Vitaleg depur, 30 de tablete  Vitaleg...

Pachet Vitaleg depur, 30 de tablete Vitaleg crema, 50 de grame, Aflofarm

AFLOFARM
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Suplimentul Vitaleg Depur conţine extracte naturale vegetale care pot ajuta şi contribui la eliminarea naturală a excesului de apă de la nivelul picioarelor şi la indepărtarea toxinelor din corp (proces denumit detoxifiere). Pentru a-i creste efectul, compozitia a fost imbogătită cu planta Solidago virgaurea (splinuţă).
Ingrediente naturale, prin tripla actiune – diuretica, detoxifianta, antioxidanta - ajuta la preventia si reducerea retentiei de apa la nivelul picioarelor, factor ce favorizeaza aparitia senzatiei de picioare grele, obosite.Crema ajuta la mentinerea normală a functiilor fiziologice ale pielii si mentinerea tonusului si elasticitătii vaselor sangvine de suprafată. Reduce "venelor păianjen” si protejeaza impotriva vizibilitatii acestora .Masajul bland are un efect benefic asupra microcirculatiei de suprafată a pielii, inlăturand senzaţia de picioare obosite si restabilind aspectul sănătos al pielii.

Detalii ale produsului

Ambalare
Pachet
34651

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!