Pachet Vitaleg masaj gel, 120 de mililitri...

Pachet Vitaleg masaj gel, 120 de mililitri Vitaleg depur, 30 de comprimate, Aflofarm

AFLOFARM
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Vitaleg® Masaj gel este un gel de picioare relaxant aflat intr-un tub usor de manuit, cu un capac special de masaj care sporeste actiunea relaxantă a ingredientelor active. Gelul se bazează pe extracte de ghimpe, lămaie, splinută si castan sălbatic, care fac vasele de sange mai flexibile si usurează senzatia de picioare grele. In plus, pantenolul si mentolul asigură un efect răcoritor plăcut. După cateva minute de masaj, veti simti că picioarele se relaxează si sunt odihnite.
Capacul special de masaj cu bile ceramice stimuleaza circulatia sangelui, ajuta la relaxarea muschilor incordati si sustine patrunderea ingredientelor din gel in pielea picioarelor.Suplimentul Vitaleg Depur conţine extracte naturale vegetale care pot ajuta şi contribui la eliminarea naturală a excesului de apă de la nivelul picioarelor şi la indepărtarea toxinelor din corp (proces denumit detoxifiere). Pentru a-i creste efectul, compozitia a fost imbogătită cu planta Solidago virgaurea (splinuţă).
Ingrediente naturale, prin tripla actiune – diuretica, detoxifianta, antioxidanta - ajuta la preventia si reducerea retentiei de apa la nivelul picioarelor, factor ce favorizeaza aparitia senzatiei de picioare grele, obosite.

Detalii ale produsului

Ambalare
Pachet
34668

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!