Peanil X 15 cps

Peanil X 15 cps

FARMA DERMA SRL
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Peanil este un supliment alimentar a cărui compozitie, palmitoiletanolamida (PEA) si acid L-ascorbic (vitamina C), contribuie la functionarea normală a sistemului nervos si imunitar, protejează celulele de stresul oxidativ si reduce senzatia de oboseală si epuizare.
Durerea cronică si mecanismul de actiune al Peanil
Durerea cronică afectează aproximativ 20% din populatie si creste odată cu varsta, atingand rate epidemice de 45% pană la 80% la varstnici. Răspunsul normal al organismului la diversi stimuli este durerea acută. Durerea acută este cauzată de un stimul extern, care in neuronii senzoriali este transformat in activitate electrică, iar după transmiterea de la un neuron la altul, semnalul ajunge la creier, unde, la randul său, neurotransmitătorii inhibă transmiterea stimulilor dureroşi, iar durerea se ameliorează si dispare.
Spre deosebire de durerea acută, durerea cronică este de obicei asociată cu inflamatii neurogene, care provoacă leziuni ale nervilor aceştia incepand să trimită semnale de durere recurente precum o alarmă deteriorată. Drept urmare, este imposibil să opriti semnalul durerii, iar durerea devine mai puternică.
Desi durerea este procesată de sistemul nervos, sistemul imunitar contribuie, de asemenea, la dezvoltarea hipersensibilitătii la durerea cronică. De exemplu, celulele imune numite mastocite si microglia sunt activate. Această activare imună determină eliberarea de mediatori din mastocitele situate in apropierea terminatiilor nervoase, ceea ce duce la o crestere a sensibilitătii receptorilor durerii periferice si la un răspuns crescut al neuronilor din sistemul nervos central. Datorită imposibilitătii de a suprima acest proces, in final apare inflamatia cronică si durerea cronică.

Detalii ale produsului

Compozitie
Palmitoiletanolamida (micronizată şi ultramicronizată) 400 mg Vitamina C (acid L-ascorbic)
Mod de administrare
Administraţi 1 capsulă de Peanil cu aproximativ 30 de minute înainte de masă, dimineața și seara, timp de 2 săptămâni, apoi 1 capsulă zilnic timp de 30-60 de zile. Dacă este necesar, doza poate fi crescută din nou la 2 capsule pe zi și durata administrării poate fi prelungită.
Ambalare
Cutie cu 15 capsule
18678

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!