Pediakid omega 3 DHA&vitamines sirop, 125ml,...

Pediakid omega 3 DHA&vitamines sirop, 125ml, Lab Ineldea

LAB. INELDEA
Stoc epuizat
49,56 lei
Cu TVA

Descriere

Pediakid Omega 3/Pediakid Omega 3 şi vitamine este un sirop bogat in acizi grasi din ulei de peste Omega 3 si DHA, siropul PEDIAKID Omega 3 cu adaos de DHA si Colina contribuie la cresterea performantelor intelectuale prin dezvoltarea functiilor cognitive (memorie, concentrare, atentie).
Pediakid Omega 3 ajuta la dezvoltare armonioasă a functiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere). Supliment alimentar pe bază de acizi graşi omega3 cu continut ridicat de DHA de origine naturala, vitamine (A, C, D, E), magneziu, fosfor, fibre prebiotice de Acacia şi nectar de agave. Arome de lamaie si cola fara gluten.
Sirop preparat pe baza de acizi graşi Omega 3 bogat in EPA si DHA, formulat special pentru a favoriza o dezvoltare armonioasă a functiilor cognitive (memorie, concentrare, vedere) la copii, contribuind astfel la optimizarea activitătilor şcolare. sursă pretioasă de DHA de origine naturală, DHA fiind necesar bunei functionări si dezvoltări a sistemului nervos central, in special la copil si la adultul tanăr.
Necesarul cotidian la copii este de 250 mg de DHA.La nou nascuti DHA contribuie la dezvoltarea normală a vederii, iar doza zilnică recomandată este de 100 mg pană la varsta de 18 luni. Gustul plăcut de lamaie si cola este apreciat de copii.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
A se agita înainte de administrare. Înainte de 5 ani:cate o linguriță de sirop, după masa de seară. Peste 5 ani: câte 1-2 lingurițe de sirop, după masa de pranz și de seară. A nu se depasi doza recomandată pentru consumul zilnic. Pentru a obține eficacitatea optimă, se recomandă utilizarea în cure de o lună. Produsul poate fi utilizat și de adulți și de adolescenți cu vârsta peste 15 ani.
35674

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!