Perozin x 100 ml

Perozin x 100 ml

PEROZIN APS
66,64 lei
Cu TVA

Descriere

Perozin este un dispozitiv medical ce actioneaza prin crioterapie (terapie rece).
Perozin are o textura usoara si placuta, este realizat doar cu ingrediente naturale si se adreseaza persoanelor cu durere acuta a muschilor si/sau articulatiilor.
Muschi: slabiciune musculara si infiltratii, entorse, rigiditate dimineata, picioare grele si obosite, oboseala in urma antrenamentelor intense.
Articulatii: glezna, genunchi, solduri, cot, gat, spate (indiferent de cauza durerii) perozin are efect vasoconstrictiv (reduce presiunea sangelui in zona pe care se aplica).

Detalii ale produsului

Compozitie
Aqua, alcool denaturat, mentol, alcool cetearil, glicerina, Mentha arvensis, cetil palmitat, stearat de gliceril citrat, caprilic / capric trigliceride, Rosemarinus Officinalis, Arnica montana, Zingiber officinalis, acetat de tocoferil, octyldodecanol, carbomer, gluconat de sodiu, hidroxid de sodiu, fenoxietanol , dehydroacetate de sodiu, limonen, linalool.
20698

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!