Relaxirem Cardio x 30 cpr

Relaxirem Cardio x 30 cpr

LAB. REMEDIA ROMANIA
19,62 lei
Cu TVA

Descriere

Relaxirem Cardio sustine sănătatea sistemului cardiovascular, are efect tonic-cardiac, vasodilatator si hipotensiv, ajutand organismul in perioade de stres, iritabilitate si in stări de oboseală fizică. Prin compozitia sa, Relaxirem Cardio reprezintă o sursă importantă atat de magneziu, cat si de potasiu, cele două minerale fiind implicate in numeroase procese biologice pentru buna functionare a organismului si pentru mentinerea ritmului cardiac in limitele normale.Magneziul contribuie la functionarea normală a sistemului muscular, a sistemului nervos, la mentinerea sănătătii psihice, la reducerea oboselii si extenuării, la metabolismul energetic normal.
Potasiul contribuie la functionarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular si la mentinerea tensiunii normale.
Valeriana (Valeriana officinalis) este o plantă perenă, ale cărei rădăcini contin mai mult de 1% ulei esential, reprezentat in mare parte de acid izovalerianic. Valeriana este recomandată in stări de iritabilitate, nervozitate, emotiile dinaintea unui examen, tulburări de somn, palpitatii, probleme cardiace pe fond nervos.
Talpa-gastei (Leonurus cardiaca) contine alcaloizi, heterozide cardiotonice, flavonoide, vitamine (A, C, E), săruri minerale, uleiuri volatile. Partea aeriană a plantei se utilizează in scopul sustinerii sănătătii sistemului cardiovascular, prin mentinerea ritmului cardiac si a tensiunii arteriale in limitele normale. Principiile active ale plantei protejează organismul impotriva stresului cu efect sedativ asupra sistemului nervos.
Păducelul (Crataegus monogyna), cunoscut si ca planta “tineretii vesnice”, contine o diversitate foarte mare de substante bioactive, cu rol benefic asupra organismului. Frunzele si fructele contin compusi triterpenici, flavonoide, antociani, taninuri, uleiuri esentiale, vitaminele C si B, săruri minerale. Păducelul sustine sănătatea sistemului cardiovascular, e tonic-cardiac, are efect vasodilatator, hipotensiv, precum si actiune calmantă si relaxantă la nivelul sistemului nervos.
Coenzima Q10 – este esenţială pentru organismul uman. Inaintarea in varstă si alimentaţia deficitară determină scăderea nivelului de Coenzimă Q10 in organism, cu repercusiuni grave asupra funcţionării acestuia. Protejează ADNul, creste nivelul oxigenului celular si protejează arterele prin asigurarea menţinerii presiunii arteriale normale. Determină cresterea semnificativă a Imunoglobulinei G/IgG, principalul anticorp din sange si, in consecinţă, contribuie la susţinerea sistemului imunitar.

Detalii ale produsului

Compozitie
Extract 10:1 din partea aeriană a plantei Talpa-gâștei (Leonorus cardiaca) — 100 mg; Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) cu peste 0,8% acid valerianic — 80 mg; Extract 5:1 din frunze și fructe de Păducel (Crataegus monogyna) — 75 mg, Bisglicinat de magneziu, cu un conținut de 12 mg magneziu; Coenzima Q10 — 30 mg.
Mod de administrare
Adulți: câte 1 comprimat filmat, de 3 ori pe zi, în cure de maxim 3 luni.
Ambalare
3 blistere x 10 comprimate filmate
19482

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!