Relaxirem tens x 30 cpr

Relaxirem tens x 30 cpr

LAB. REMEDIA ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Relaxirem Tens contribuie la mentinerea tensiunii normale, la buna functionare a sistemului nervos si la scăderea tensiunii arteriale sistolice si diastolice, in cazul persoanelor care au tensiune arterială ridicată. De asemenea, suplimentul poate ajuta la prevenirea migrenelor. Persoanele cu migrene frecvente pot avea un nivel scăzut de magneziu, iar suplimentarea cu acest mineral poate combate disconfortul creat de durerile de cap. Magneziul este unul din cele mai importante minerale constitutive ale corpului uman, care contribuie la metabolismul energetic normal, la functionarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular, la sinteza normală a proteinelor si la mentinerea sănătătii psihice.
Potasiul contribuie la functionarea normală a sistemului nervos, a sistemului muscular si la mentinerea tensiunii arteriale normale.

Detalii ale produsului

Compozitie
Citrat de tri-magneziu anhidru, furnizând 125 mg Magneziu; agenti de încarcare: lactoză monohidrat, celuloză microcristalină, amidon de porumb pregelatinizat, amidon de porumb; citrat de tri-potasiu monohidrat, furnizând 49,5 mg Potasiu; agent de întărire: polivinilpirolidonă; agenți antiaglomeran, acid stearic vegetal, dioxid de siliciu coloidal.
Mod de administrare
Adulți: câte 1 comprimat de 2 ori pe zi, în timpul mesei.
Ambalare
3 blistere x 10 comprimate
17935

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!