Saruri de rehidratare orala cu probiotic si...

Saruri de rehidratare orala cu probiotic si diosmectita x 20 pl

LAB. REMEDIA ROMANIA
18,09 lei
Cu TVA

Descriere

Pentru evitarea deshidratării este necesar aportul de solutii orale. Solutia ajută la substituirea pierderii de apă si săruri, fiind utilă pentru corectarea stărilor de deshidratare si a dezechilibrului electrolitic. Diareea este una dintre cele mai frecvente probleme digestive la copii, ce afectează flora intestinală si deshidratarea prin pierderea de apă si electroliti. Probioticele sunt microorganisme vii cu efecte pozitive asupra sănătătii organismului, restabilind si echilibrand flora intestinală.

Detalii ale produsului

Compozitie
Plic A – Probiotic: Green Sugar, Lynside Pro SCB (drojdie activă uscată de Saccharomyces cerevisiae var. Boulardii - min. 5x109 ufc/g) – 0, 25g, Inulină - fibre alimentare extrase din rădăcină de Cicoare (Cichorium inthybus) – 0, 2g
Plic B - Săruri de Rehidratare Orală: dextroză anhidră - 3, 532g, clorură de sodiu 0, 614g, citrat de sodiu dihidrat - 0, 510g, clorură de potasiu - 0, 263g, aromă de portocale, extract de Stevia rebaudiana. Plic C – Diosmectită: Diosmectită - 3 g, aromă de portocale, extract uscat din frunze de Stevie (Stevia rebaudiana), cu 95 % total steviolglicozide (îndulcitor natural).
Mod de administrare
Plic A – Probiotic:1 – 2 plicuri pe zi. Un plic de pulbere se dizolvă în 200 ml de ceai sau apă calduță.
Plic B – Săruri de Rehidratare Orală
Copii: 1-3 pahare de 200 ml soluție (1-3 plicuri/zi)
Adulți: 1-5 pahare de 200 ml soluție (1-5 plicuri/zi)
Pulberea se dizolvă în 200 ml (un pahar) de apă fiartă și răcită și se amestecă bine.
Cantitatea utilizată în 24 de ore este în funcție de vârstă și severitatea pierderilor de lichide și minerale.
Plic C – Diosmectită:
Adulți: câte 1 plic de 3 ori pe zi.
Pentru a obține o suspensie omogenă, se toarnă încet pulberea unui plic în jumătate de pahar cu apă, se amestecă și se bea imediat. Nu se administrează mai devreme de 1 oră după ce a fost luat un medicament.
Ambalare
20 plicuri
10819

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!