Sirop Ferrodep, 150 de mililitri, Dr Phyto

Sirop Ferrodep, 150 de mililitri, Dr Phyto

DR PHYTO SRL
49,51 lei
Cu TVA

Descriere

Indicat in preventia si corectarea anemiei feriprive, corectarea carentelor nutritionale si pe perioada de crestere si dezvoltare a copilului.Extractele naturale au urmatoarele proprietati:Fe-P80E
Este un pirofosfat de fier micronizat pană la atingerea dimensiunii de particule fine, mai mici decat in pirofosfatul obisnuit, si dispersabil, amestecat cu emulgatori (esteri poliglicerici ai acizilor grasi, P-80E), pentru a preveni reaglomerarea si precipitarea. Astfel, se asigură o biodisponibilitate crescută si o cantitate de fier constantă la fiecare administrare. In plus, nu provoacă iritatii, nu lasă gust neplăcut si este absorbit lent in intestinul subtire.
Fierul contribuie la formarea globulelor rosii si a hemoglobinei, la transportul normal al oxigenului in corp, la functionarea normală a sistemului imunitar si la metabolismul energetic normal.
Vitamina C
Este implicată in procesul de absorbtie, transport si depozitare a fierului. Are un rol important in absorbtia fierului la nivel intestinal transformand fierul feric in forma lui feroasă, astfel producand un complex usor absorbabil fier-acid ascorbic. Stimulează sinteza feritinei si ajută la depozitarea fierului in celule.
Cuprul
Are proprietăti antioxidante si imunostimulatoare. Intrucat aportul de fier si zinc poate reduce cantitatea de cupru, este nevoie ca acest mineral să fie integrat corespunzător: un aport adecvat de cupru este necesar pentru metabolismul normal al fierului si pentru formarea de globule rosii
Pido-Zinc®
Mineral cu actiune imunomodulatoare si antiradicală. Contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, a metabolismului micro- si macronutrientilor, sustine in mod natural functia cognitivă si vederea, contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si la procesul de diviziune celulară.
Pidolatele sunt săruri ale acidului pidolic, un aminoacid prezent in mod natural in diferite tesuturi cu importante functii fiziologice, printre care cresterea disponibilitătii mineralului pe care il transportă. Pido-Zinc® asigură biodisponibilitate si tolerantă crescute.
Vitaminele din grupa B (B2, B6, B12) si acidul folic
Vitamina B2 contribuie la cresterea capacitătii de a lega fierul si cantitătii de feritină serică. Are rol antioxidant si in producerea de energie. B6 participă la maturarea globulelor rosii si contribuie la mentinerea functiei imunitare normale. Vitamina B12 este implicată in productia de globule rosii, in functia neurologică si in mentinerea unui status nutritional bun pentru sistemul imunitar. B12 activează acidul folic: fundamental in a preveni alterarea globulelor rosii din sange

Detalii ale produsului

33612

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!