Sirop Laxodep, 150 de mililitri, Dr Phyto

Sirop Laxodep, 150 de mililitri, Dr Phyto

DR PHYTO SRL
50,47 lei
Cu TVA

Descriere

Indicat in tratamentul tulburărilor de tranzit intestinal, preventia si tratamentul constipatiei.Extractele naturale din produs au urmatoarele beneficii:Inulina si Actilight® 950 P fructooligozaharide
Complex de prebiotice, cunoscut mai ales pentru rolul de stimulare a cresterii bifidobacteriilor in colon, are si actiune dovedită in reglarea tranzitului intestinal si combaterea constipatiei datorată capacitătii fibrelor de a creste masa scaunului.
Astfel, ajută la usurarea defecatiei, reducerea timpului de tranzit in tractul intestinal, combătand constipatia.
Sucul concentrat de prune
Pruna este bogată in zaharuri, pectine, acid malic, acid citric, vitamine (A , B, C), flavonoide, potasiu, fier, calciu, magneziu, sodiu, mangan si carotenoide cu actiune laxativă sigură. Este recomandată pentru copii si persoanele in varstă.
Mana de frasin
Actiunea sa laxativă (lactulose-like) si diuretică se datorează prezentei manitolului: este dificil de absorbit, retine apa in intestin, provocand astfel o crestere a masei fecale si stimuland peristaltismul. Pentru proprietătile sale laxative usoare si gustul dulce, mana este foarte indicată atat pentru copii, cat si pentru femeile insărcinate: fără gust neplăcut, colici si greată.
Roinita
Bogată in ulei esential si flavonoide, ajută la ameliorarea durerii abdominale cauzate de spasme ale musculaturii netede la nivel digestiv si de aerul in exces din intestin.
Datorită actiunii sale stomahice, este folosită ca un carminativ si spasmolitic in tulburările dispeptice (greata si flatulenta): utilizată si impotriva vărsăturilor in sarcină. Datorită proprietătilor sale antispastice, este utilă in tratamentul tuturor formelor de colită, colon iritabil, gastrită, greată si vărsături.
Nalba de pădure
Bogată in mucilagii, are actiune antiinflamatoare, protectoare si emolientă asupra mucoasei intestinale inflamate. Mucilagiile sunt compuse din carbohidrati, care creează in apă solutii coloidale, cu proprietăti antiinflamatoare si emoliente locale. Fiind substante higroscopice, sunt facilitate peristaltismul si inmuierea scaunului. Este utilizată in tratamentul constipatiei, colitei si al sindromului intestinului iritabil.
Musetelul si feniculul
Musetelul are actiune antiinflamatoare si spasmolitică, in special la nivelul mucoasei gastrice, datorită actiunii sinergice a uleiului volatil (componentă lipofilă) cu flavonoidele (hidrofile).
Feniculul are actiune antispastică si prokinetică. Imbunătăteste tranzitul intestinal natural, previne formarea de gaze in exces si scurtează timpul de tranzit. Imbunătăteste digestia alimentelor si reduce contractiile si spasmele muschilor intestinali.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Sugari 6 luni-1 an: 2,5 ml/ziCopii 1-3 ani: 5 ml pe ziCopii 3-6 ani: 7,5 ml pe ziCopii 6-12 ani: 10 ml pe ziAdulți: 10-20 ml pe zi Doza se administreaza la o ora dupa mese.
34490

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!