Sirop muguri de pin si brad x 100 ml, Vitalia

Sirop muguri de pin si brad x 100 ml, Vitalia

VITALIA SA PLOIESTI
11,39 lei
Cu TVA

Descriere

irop Muguri de Pin si Brad Vitalia, 100ml: sirop cu extracte naturale din muguri de pin si brad, utilizat pentru relaxarea si dezinfectia cailor respiratorii, fiind un bun adjuvant in tratamentul diverselor afectiuni ale acestora (bronsite, laringite, traheite etc). Favorizeaza expectoratia prin fluidificarea secretiilor bronsice, calmand tusea datorita continutului bogat in uleiuri volatile, vitamina C, principii amare, pinitol, coniferozida si flavonoizi. Siropul poate fi de asemenea utilizat ca remediu in infectiile urinare, avand efecte benefice in cazul cistitelor, uretritelor, pielitelor etc. Pentru indulcirea preparatului a fost utilizat zaharul invertit in scopul evitarii efectelor nedorite ale zaharului rafinat.

Detalii ale produsului

Compozitie
zahar invertit, apa purificata, extract de muguri de pin, extract de muguri de brad, acidifiant – acid citric, conservant – benzoat de sodiu, aroma de ienupar.
Mod de administrare
copii: cate 1 lingurita de 3-4 ori/zi; adulti: cate 2 lingurite de 3 ori/zi.
6823

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!