Sirop Plantusin pentru copii, 250 ml, Fares

Sirop Plantusin pentru copii, 250 ml, Fares

FARES SA ORASTIE
27,51 lei
Cu TVA

Descriere

Sirop din plante medicinale cu actiune atat in tusea seacă prin efect de calmare, cat si in tusea productivă prin efect expectorant
Plante pentru sănătatea aparatului respirator. Mugurii de pin, alături de scaiul vanăt si cimbrisor fluidifică secretiile bronsice, favorizand expectoratia in tusea productivă. Florile de salcam, alături de grindelia, florile de tei, pătlagina si nalba mare calmează iritatiile de la nivelul mucoaselor si le protejează in tusea seacă.
Efectul bland al celor 11 plante din compozitie fac siropul Plantusin pentru Copii adecvat pentru administrare incă de la 1 lună.
Gust si culoare date de plante. Aroma siropului este dată in principal de florile de tei, mugurii de pin si cimbrisor. Despre culoare nu putem particulariza, toate plantele contribuie.
Indulcit natural, cu fructoza.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Copii 1-3 luni: jumatete de linguriţă de 3 ori/zi.Copii 4-12 luni: 1 linguriţă de 3 ori/zi.Copii 1-3 ani: 4-5 linguriţe/zi.
26924

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!