Solutie orala Colidep, 5.5 ml, 8 flacoane, Dr...

Solutie orala Colidep, 5.5 ml, 8 flacoane, Dr Phyto

DR PHYTO SRL
67,98 lei
Cu TVA

Descriere

Indicat in tratamentul colicilor la sugari, tratamentul tulburărilor digestive functionale insotite de balonare, flatulentă si tratamentul afectiunilor digestive: sindromul intestinului iritabil, colităExtractele naturale din produs au urmatoare beneficii:Lactobacillus reuteri
Este unul din cele mai studiate probiotice, studiile dovedind actiunea sa antiinflamatoare si imunomodulatoare. Asigură echilibrul florei intestinale si, pentru că tolerează pH-ul scăzut din stomac, supravietuieste mai bine decat alti lactobacili, fiind rezistent la multe antibiotice.
Modulează răspunsul imun al tractului gastrointestinal si reduce inflamatia mucoasei.
Astfel, are efect benefic dovedit clinic in tulburări si infectii ale tractului gastrointestinal – gastroenterite, infectia cu Helicobacter pylori etc. In cazul colicilor si al durerilor abdominale functionale la sugari, eficacitatea L. reuteri este demonstrată clinic, acesta sustinand sănătatea sistemului digestiv si ameliorand semnificativ colicile.
FenicululAre rol carminativ si sedativ impotriva spasmelor gastrointestinale. Semintele contin un ulei esential bogat in trans-anetol care actionează asupra musculaturii netede, imbunătătind motilitatea si progresia alimentelor. Reduce productia de gaze, prevenind meteorismul si durerile abdominale. Are si actiune bacteriostatică utilă in timpul fermentatiei intestinale.
Roinita
Are acţiune spasmolitică asupra musculaturii netede intestinale datorită efectului antagonist al calciului. Are o acţiune sedativă uşoară, utilă in tratamentul tulburărilor digestive insoţite de iritabilitate şi agitaţie.
Musetelul
Are actiune antiinflamatoare si spasmolitică la nivelul mucoasei gastrointestinale datorită actiunii sinergice a uleiului volatil cu flavonoidele. Calmează durerile abdominale cauzate de spasme ale muschilor tractului digestiv si de aerul excesiv din intestin.
Actiunea antiinflamatoare este datorată flavonoidelor care interactionează cu metabolismul acidului arahidonic, inhiband lipo- si ciclooxigenaza, dar si prezentei polizaharidelor. Flavonoidele au actiune antispasmodică datorită inhibării AMP ciclic.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Sugari și copii cu vârste până la 2 ani: conținutul a 3 pipete de trei ori pe zi, înainte de mesele principaleCopii peste 2 ani și adulți: un flacon pe zi, la o oră distanță de mese
34483

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!