Somnifermmelatonina x 30 cpr

Somnifermmelatonina x 30 cpr

LAB. REMEDIA ROMANIA
14,56 lei
Cu TVA

Descriere

Valeriana (Valeriana officinalis) este utilă in cazuri de nervozitate, iritabilitate, probleme cardiace pe fond nervos, tulburări de somn, ajută la relaxarea musculaturii.
Muşeţelul (Matricaria recutita) este o plantă erbacee intalnită in aproape intreaga lume. Extractul standardizat de muşetel din compoziţia acestui supliment alimentar conţine apigenin, principiu activ care acţionează asupra neurotransmiţătorului GABA, care calmează hiperstimularea sistemului nervos central.
Passiflora (Passiflora incarnata) este folosită pe scară largă ca tonic nervos, induce o stare de somn odihnitor, de bună calitate. Reduce stările de iritabilitate, tensiune psihică, stres, insomnie, palpitaţii.
Roiniţa (Melissa officinalis) are efecte benefice in stări de nervozitate, epuizare nervoasă sau surmenaj. Imbunătăţeşte memoria.
Melatonina este unul dintre cei mai puternici antioxidanţi, reducand distrugerile produse de radicalii liberi produşi in organism de o alimentaţie nesănătoasă sau de stres. Melatonina asigură un somn profund şi odihnitor şi ajută organismul să se adapteze la schimbările de fus orar. Asocierea melatoninei cu celelalte extracte din plante are o acţiune sinergică şi asigură efect maxim, folosind o doză minimă.Somniferm este recomandat pentru inducerea si mentinerea unui somn linistit, odihnitor si restabilirea ciclului normal veghe-somn.

Detalii ale produsului

Compozitie
Extract din rădăcină de Valeriană (Valeriana officinalis) – 125 mg, Extract de Muşeţel (Matricaria recutita) – 100 mg, Extract de Passiflora (Passiflora incarnata) 75 mg, Extract uscat din frunze de Roiniţă (Melissa officinalis) – 50 mg, Melatonină – 0,75 mg.
Mod de administrare
2-4 comprimate drajefiate, cu 30-60 minute înainte de culcare.
10829

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!