Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Contribuie la:
-reducerea ratei de sinteza si absorbtie a glucidelor si a lipidelor
-reducerea metabolizarii excesului de carbohidrati in glucoza si lipide si absorbtia acestora la nivelul intestinului subtire (reduce enzimele alfa-amilaza pancreatica si alfa-glucozidaza intestinala)
-reducerea acumularii de tesut adipos prin transformarea excesului de glucide in acizi grasi si stocarea acestora in adipocite (reduce actiunea enzimei citrat liaza ATP-dependenta, cu rol in biosinteza acizilor grasi si a colesterolului)
-reducerea excesului de tesut adipos prin stimularea transformarii grasimii depozitate in energie (stimularea intrarii si “arderea” acizilor grasi in mitocondriile celulare prin reducerea nivelului enzimei malonil-CoA)
-reducerea apetitului si a excesului alimentar
-inducerea starii de satietate (reducerea nivelului neuropeptidului Y in tesutul hipotalamic si rezistenta la leptina)
-reducerea senzatiei de "foame emotionala” (creste nivelul serotoninei)
-reducerea riscurilor asociate excesului de greutate (tulburari: cardiovasculare, imunitare, de coagulare sangvina, hormonale, hepatice, digestive, renale, osteoarticulare, respiratorii, multiplicari celulare anormale etc.)
-atenuarea cresterii stresului oxidativ si a rezistentei la insulina
-reducerea produsilor toxici de degradare a tesutului adipos care sunt eliminati prin rinichi
-reducerea ratei de sinteza si absorbtie a glucidelor si a lipidelor
-reducerea metabolizarii excesului de carbohidrati in glucoza si lipide si absorbtia acestora la nivelul intestinului subtire (reduce enzimele alfa-amilaza pancreatica si alfa-glucozidaza intestinala)
-reducerea acumularii de tesut adipos prin transformarea excesului de glucide in acizi grasi si stocarea acestora in adipocite (reduce actiunea enzimei citrat liaza ATP-dependenta, cu rol in biosinteza acizilor grasi si a colesterolului)
-reducerea excesului de tesut adipos prin stimularea transformarii grasimii depozitate in energie (stimularea intrarii si “arderea” acizilor grasi in mitocondriile celulare prin reducerea nivelului enzimei malonil-CoA)
-reducerea apetitului si a excesului alimentar
-inducerea starii de satietate (reducerea nivelului neuropeptidului Y in tesutul hipotalamic si rezistenta la leptina)
-reducerea senzatiei de "foame emotionala” (creste nivelul serotoninei)
-reducerea riscurilor asociate excesului de greutate (tulburari: cardiovasculare, imunitare, de coagulare sangvina, hormonale, hepatice, digestive, renale, osteoarticulare, respiratorii, multiplicari celulare anormale etc.)
-atenuarea cresterii stresului oxidativ si a rezistentei la insulina
-reducerea produsilor toxici de degradare a tesutului adipos care sunt eliminati prin rinichi