Superbil, 20 comprimate, Fiterman Pharma, 11...

Superbil, 20 comprimate, Fiterman Pharma, 11 gratis

FITERMAN PHARMA S.R.L. - ROMANIA
16,46 lei
Cu TVA

Descriere

Ajuta la digestia grasimilor si inlatura senzatia de greata, filmul comprimatelor ofera protectie ingredientelor, iar acestea trec nealterate de sucul gastric si ajung acolo unde este nevoie de ele, in duoden; complianta foarte buna, fara efecte adverse gastrice.

Detalii ale produsului

Administrare
Copii peste 7 ani: 1-2 comprimate pe zi. Adulti: 1-2 comprimate de 2-3 ori pe zi. Se administreaza dupa mesele principale.
Ingrediente principale
Agent de incarcare (izomalt), extract purificat de bila bovina, extract uscat din rizom de ghimbir (Zingiber officinalis) standardizat in gingerol, carboximetilceluloza de sodiu reticulata, hidrozipropilceluloza, agent antiaglomerant (acid stearic), tritilcitrat si agent de filmare [copolimer al acidului metacrilic cu acrilat de etil, talc, dioxid de siliciu coloidal, bicarbonate de sodiu, laurilsulfat de sodiu, colorant (dioxid de titan)].
46175

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!