Supramax articulatii direct x10fiole

Supramax articulatii direct x10fiole

Zdrovit
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Indicatii:
 Mentine sănătatea si functionarea sistemului osos si muscular
 Protejează articulatiile
 Contribuie la formarea normală a colagenului
Colagenul este produs in mod natural de organism si asigură peptidele pentru biosinteza cartilajului, asigură forta, rezistenta, flexibilitarea si suportul pentru tesuturi conjunctive, ligamente, tendoane, oase, piele si alte părti ale corpului. Productia de colagen scade cu varsta si este influentată negativ de factori cum sunt fumatul si radiatiile UV.
Acidul hialuronic este un component natural al organismului. Este o moleculă prezentă in mod normal in toate tesuturile conjunctive. Are capacitatea de a retine apa, avand efect puternic de hidratare tisulară.
Vitamina C contribuie la formarea normală a colagenului pentru functionarea normală a sistemului osos, ligamentelor, dintilor, gingiilor, vaselor de sange si a pielii.
Biotina contribuie la mentinerea sănătătii pielii, părului, a membranelor mucoasei, si la mentinerea metabolismului energetic normal.
Recomandare: persoanelor in varstă, celor care efectuează activitati solicitante pentru articulatii, ca adjuvant in tratamentele ce presupun refacerea cartilajului articular, pentru mentinerea unui aspect sănătos al pielii.

Detalii ale produsului

Compozitie
1 fiolă (25 ml) conține – 12 g peptide din colagen hidrolizat (de origine bovină), 20 mg acid hialuronic, 12 mg vitamina C (15%*), 50 µg biotină (100%*).
Mod de administrare
: 1 fiolă unidoză pe zi. A se agita flaconul înainte de a se consuma soluția. Soluție gata preparată. Destinat adulților.
Ambalare
10 fiole unidoză
10174

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!