Supramax articulatii osteo, 30 plicuri, Zdrovit

Supramax articulatii osteo, 30 plicuri, Zdrovit

Zdrovit
93,05 lei
Cu TVA

Descriere

Supramax Articulatii  Osteo plicuri

Supramax Articulatii Osteo conține hidrolizat de colagen, un ingredient inovator pentru regenerarea cartilajului articular. Hidrolizatul de colagen este o proteină pură care este alcătuită din diferite blocuri de proteine (aminoacizi), similare cu colagenul produs în mod natural de organism. Dimensiunile mici ale particulelor favorizează absorbția facilă și rapidă în organism. Peptidele de colagen din compoziția Supramax articulații au dovedit că promovează refacerea cartilajului articular prin stimularea celulelor, ameliorarea durerilor articulare și redobândirea mobilității.

Compozitie: colagen hidrolizat 10g, vitamina C, vitamina D, vitamina K.

Supramax Articulatii nu contine: gluten, colesterol, grasimi, purine.

Mod de administrare: 1 plic pe zi. Peste conţinutul unui plic se adaugă 100ml lapte, iaurt sau apă la temperatura camerei, consumându-se imediat. Destinat exclusiv adulţilor.

Prezentare: cutie cu 30 de plicuri.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente per plic (11 g): peptide din colagen bovin hidrolizat 10 g, acid ascorbic 200 mg (250%*), vitamina K2 MK-7 100 µg (133%*), vitamina D3 10 µg (200%*).
10178

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!