System omega 3 family sirop x 250ml, Doppelherz

System omega 3 family sirop x 250ml, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Ajută-l să se facă mare!
Doppelherz® system Omega-3 Family Sirop
Copiii, ca şi adulţii, trăiesc experienţa stresului pe mai multe planuri. De cele mai multe ori, stresul afectează puterea de concentrare, gestionarea relaţiilor cu părinţii, prietenii ori colegii.
Pentru a sprijini efortul intelectual depus ori pentru a le furniza o doză in plus de energie, este recomandată suplimentarea nutriţiei cu vitamine şi minerale esenţiale.
Care sunt principalele beneficii ale acizilor grasi Omega-3?
Constituie o componentă esenţială a unei alimentaţii sănătoase
Contribuie la dezvoltarea neurocognitivă
Ajută organismul să absoarbă substanţele nutritive
Pot contribui la controlul afecţiunilor psihologice şi comportamentale şi imbunătăţesc capacitatea de invăţare şi comportamentul copiilor
Cu toate acestea, aportul de acizi graşi polinesaturaţi cu lanţ lung nu este intotdeauna cel optim pentru fiecare. Acest lucru este valabil şi pentru copii şi adolescenţi. O sursă bună o constituie peştii de apă rece, ca de exemplu macroul, heringul sau sardelele.
Dar nu oricărui copil sau adult ii place să mănance peşte de mai multe ori pe săptămană. De aceea, pentru un aport zilnic optim de acizi graşi Omega-3, minerale şi vitamine necesare copilului tău, ai la dispoziţie Doppelherz® system Omega-3 Family Sirop.
Cand este Doppelherz® system Omega-3 Family Sirop potrivit pentru copilul tău?
Doppelherz® system Omega-3 Family Sirop conţine, pe langă importanţii acizi graşi Omega-3, şi vitaminele liposolubile A, D şi E, precum şi Vitaminele B şi C, solubile in apă, esenţiale pentru creşterea şi dezvoltarea copiilor. Astfel, Vitamina D este necesară pentru creşterea normală şi dezvoltarea sistemului osos la copii.

Detalii ale produsului

13449

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!