SystemWell, 30 tablete, Secom

SystemWell, 30 tablete, Secom

Secom
50,82 lei
Cu TVA

Descriere

Sustine:
-functionarea componentelor sistemului imunitar

-sistemul circulator: prin intermediul sangelui, celulele imunitare sunt transportate spre zonele de inflamatie sau de infectie din organism. Celulele imunitare ataca si neutralizeaza invadatorii prin eliberarea enzimelor cu rol protector.

-sistemul limfatic: in reteaua de noduri limfatice din intregul organism, limfocitele identifica, ataca si neutralizeaza “invadatorii”.

-sistemul epidermic: pielea este prima linie de aparare a organismului. Suprafata sa este acida in mod natural pentru a preveni atacul si penetrarea microorganismelor patogene.

-sistemul respirator: cea de-a doua linie de aparare a organismului este reprezentata de mucoasa membranelor care protejeaza nasul, traheea, bronhiile si plamanii. Unul dintre rolurile sale principale este de a tine la distanta “invadatorii” din aerul pe care il respiram.

-imunitatea sistemica: organismul produce in mod constant o mare varietate de celule care asigura protectie imunitara, precum limfocitele, macrofagele si neutrofilele.

-sistemul celular: celulele organismului se apara prin eliberarea unor molecule proteice puternice cunoscute sub denumirea de citokine.

-sistemul digestiv: bacteriile benefice sunt “bacterii prietenoase” care asigura echilibrul florei microbiene intestinale, actionand in principal la nivelul intestinului subtire. Fructooligozaharidele (FOS) sunt fibre solubile, implicate in procesele de descompunere si asimilare rapida a alimentelor. Acestea actioneaza ca suport pentru bacteriile benefice, efectele lor fiind vizibile pana la nivelul intestinului gros.

Detalii ale produsului

Compozitie
Per 3 tablete: Vitamina C - 1G

Circulator: 510 mg
usuturoi 190 mg
agaricus blazei 160 mg
ardei iute 160 mg

Digestiv: 432.7 mg
Papadie 210 mg
Arabinogalactani 95 mg
Fructo-oligo-zaharide 60 mg
Goldenseal 65 mg
amestec de bacterii benefice Primadophilus 2.7 mg

Sistemic: 282 mg:Astragalus 100 mg
ginseng coreean 67 mg
maslin 65 mg
curcuma 50 mg

Celular:24
Mod de administrare
Intretinere: cate 1-2 tablete/zi cu 200ml de apa.
Intensiv: cate 3 tablete de 1-2 ori/zi cu 200ml de apa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.
Ambalare
30 tablete
9822

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!