Ulei de dovleac 600mg, 100 capsule, Jutavit

Ulei de dovleac 600mg, 100 capsule, Jutavit

Juvapharma
21,21 lei
Cu TVA

Descriere

Uleiul de dovleac este esential in produse naturiste pentru sanatatea prostatei si contribuie si la vezicii urinare. Indicatii:Uleiul este presat la rece din seminte decojite. Uleiul de dovleac este cunoscut de multa vreme efectul benefic al semintelor de dovleac. Pentru continutul in cantitati mari de acizi grasi si acizi grasi poli-nesaturati, are un efect benefic asupra prospetimii fizice si psihice.Uleiul de dovleac contribuie la buna functionare a prostatei si a vezicii urinare.
Consumul semintelor de dovleac ajuta la eliminarea parazitilor intestinali, desfunda venele, regleaza colesterolul si stimuleaza activitatea rinichilor.
De asemenea, au si efect echilibrant glandular si nervos.
Din semintele de dovleac se poate obtine ulei ale carui beneficii sunt bine cunoscute de mult timp de medicina traditionala.
Uleiul este obtinut prin presarea la rece a semintelor decojite, are culoare verde-brun inchis, gust puternic aromat si este bogat in in vitamina E.
Semintele de dovleac sunt cunoscute ca remediu in afectiuni ale vezicii urinare si prostatei.
Ele ajuta la o mai buna functionare a rinichilor atat la femei, cat si la barbati, au efect pozitiv asupra vezicii urinare iritate si amelioreaza incontinenta urinara.
Uleiul de seminte de dovleac reface elasticitatea prostatei, fiind eficient in cresterea potentei la barbati.
Uleiul extras din semintele de dovleac este printre cele mai puternice vermifuge si detoxifiante naturale, fiind utilizat in trecut pentru vindecarea multor boli, infectioase, nervoase sau cu substrat hormonal.

Detalii ale produsului

15952

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!