Ulei de peste 900mg x 40 cps

Ulei de peste 900mg x 40 cps

HOFIGAL ROMANIA
Stoc epuizat
17,67 lei
Cu TVA

Descriere

Uleiul de peşte, supliment alimentar uşor resorbabil conţine acizi graşi esenţiali Omega, lipide esenţiale care se găsesc din abundenţă in creier (cca. 60%) şi fac parte integrantă din membranele celulare şi membranele neuronale.
Acizii graşi esenţiali Omega, utili pentru completarea şi normalizarea dietelor dezechilibrate la adulţi şi in mod special la copii, sunt obţinuţi exclusiv prin aport alimentar, deoarece organismul nu-i poate sintetiza pentru alimentarea necesarului de lipide cerebrale.
Acizii Omega transformaţi in eicosanoizi (molecule semnalizatoare puternice pentru sistemul imun, cu rol crucial pentru dezvoltarea creierului şi transmiterea eficientă a impulsurilor nervoase) refac structura normală a membranelor celulare (dublu strat lipoproteic), restabilesc mobilitatea şi funcţionalitatea receptorilor de membrană şi a canalelor ionice.
Cercetări ştiinţifice recente susţin că factorul Omega-3 constituie o dietă revoluţionară pentru sănătatea creierului şi armă eficientă impotriva stărilor depresive.
Uleiul de peşte, sursă directă de acizi graşi esenţiali, "hrăneşte creierul şi il menţine funcţional pană la adanci bătraneţi”.
Administrat in mod corespunzător "contribuie la funcţionarea optimă a fiecărei celule a corpului uman” (M. Stengler)
"Acizii graşi esenţiali Omega-3 şi Omega-6 salvează vieţi” - A.L.Stoll
• stimulează metabolismul şi activitatea funcţională a sistemului nervos, are rol de refacere şi protecţie a membranelor celulare şi a invelişului fibrelor nervoase, inclusiv la nivelul creierului;
imbunătăţeşte şi intreţine memoria la toate varstele, restabileşte echilibrul emoţional;
• susţine sănătatea sistemului cardiovascular;
contribuie la normalizarea colesterolului şi trigliceridelor din sange, la reechilibrarea raportului dintre colesterolul rău (LDL) şi colesterolul bun (HDL);
• rol important in dezvoltarea sistemului nervos şi imunitar;
• imbunătăţeşte funcţiile cognitive, de concentrare şi memorare;
• contribuie la dezvoltarea retinei şi sustine functia vizuală;
• favorizează dezvoltarea normală şi armonioasă a scheletului la copii;
• influentează pozitiv tonusul general.
Produsul este bine tolerat, fără contraindicaţii semnalate pană acum la dozele şi ritmul de administrare recomandate.
In sarcină, perioada de alăptare, administrarea concomitent cu anticoagulante (cumarinice, aspirină, antiagregante plachetare), la copii pană la varsta de 3 ani este necesară recomandarea specialistului.
Sporadic pot să apară unele tulburări gastrointestinale nedorite (greaţă, eructaţii cu miros de peşte, diaree).
La apariţia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.

Detalii ale produsului

Compozitie
Ingrediente/capsulă: ulei de peşte şi capsula (gelatină, glicerină, apă purificată).
Mod de administrare
Adulţi:câte 1- 2 capsule de 600 mg de 3 ori pe zi; câte 1-2 capsule de 900 mg de 2 ori pe zi. Copii 3 - 7 ani: câte 2-3 capsule de 300 mg de 2 ori pe zi, după mesele principale sau la recomandarea specialistului. Copii peste 7 ani: 2-4 capsule de 300 mg de 3 ori pe zi, după mesele principale sau la recomandarea specialistului. Administrarea se poate face permanent sau în cure prelungite. La adulţi este recomandabilă asocierea cu produse antioxidante (vitamina C, E, flavonoizi, coenzima Q10).
Ambalare
cutie cuflacon de polietilenă cu buşon cu sigiliu şi silicagel, conţinând 60 capsule moi, respectiv 40 capsule moi x 900mg şi recomandări de utilizare.
11918

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!