Varixinal 60 tb varixinal gel 75ml cadou

Varixinal 60 tb varixinal gel 75ml cadou

WALMARK
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

TableteVarixinal tablete: un supliment alimentar cu efect benefic pentru sanatatea circulatiei venoase datorita extractului de castan salbatic si vitaminei C. Acesta contine o combinatie optima de extracte din plante pentru a oferi confort si usurare picioarelor obosite. Varixinal este imbogatit cu bioflavonoidul hesperidina si vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange. Produsul asigura doza zilnica recomandata intr-o singura tableta si este fabricat sub criterii stricte de calitate farmaceutica in unitate certificata GMP.
Varixinal contine o combinatie optima de patru extracte din plante, care aduce confort la nivelul picioarelor obosite si grele, imbogatita cu un bioflavonoid, hesperidina si vitamina C care contribuie la formarea colagenului pentru functionarea normala a vaselor de sange.GELProprietăti:
Varixinal® gel este recomandat pentru masajul picioarelor, calmand imediat, revitalizand si aducand confort picioarelor obosite.
- Se absoarbe rapid la nivelul pielii si nu are o formă uleioasă;
- Minim 97% din ingrediente sunt de origine natural;
- Are un miros plăcut;
- Este un produs testat dermatologic.

Detalii ale produsului

Compozitie
Fiecare tableta contine: Afine (extract 80:1 din fruct de Vaccinium myrtillus – 2mg)(echivalent 500 μg antocianozide) - 160 mg Gotu kola (extract 4:1 de Centella asiatica – 25 mg) - 100 mg Castan salbatic (extract 6:1 Aesculus hippocastanum – 166,7 mg)(echivalent 33,3 mg aescina) - 1000 mg Ghimpe (extract 4:1 de Ruscus aculeatus – 200 mg) - 800 mg Vitamina C - 250 mg, Hesperidina - 100 mg.GelCastan (Aesculus hippocastanum) Ghimpe (Ruscus aculeatus
Mod de administrare
Tabelte:Ca supliment alimentar, 1 tableta pe zi, luata cu apa. Pentru beneficii optime administrati cu regularitate, in fiecare zi.Folosiți gelul o dată sau de 2 ori pe zi, masând zona afectată dinspre tălpile picioarelor spre coapse.
10466

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!