Vermicin miere si propolis sirop, 100 ml, Fares

Vermicin miere si propolis sirop, 100 ml, Fares

FARES SA ORASTIE
25,47 lei
Cu TVA

Descriere

• antiparazitar, antibacterian si antispastic;
• eficientă confirmată clinic in 77% cazuri de parazitoze digestive la copii, datorate infestării cu limbrici, oxiuri, Giardia lamblia;
• nu provoacă constipatie, nu afectează ficatul;
• nu contine conservanti, indulcitori artificiali, coloranti si arome sintetice.Luptă impotriva parazitilor intestinali. Siropul pe bază de plante medicinale are un spectru larg de actiune asupra organismelor dăunătoare din tractul digestiv.
Rezultatele incep să se vadă după primele 10 zile de administrare.
Nu produce constipatie. Deoarece siropul contine ingrediente naturale, nu determină reactii neplăcute la nivelul tranzitului intestinal.
Nu are efecte secundare asupra ficatului.
Poate fi administrat si copiilor incepand cu varsta de 1 an.

Detalii ale produsului

Compozitie
- Miere de albine - min. 63% - Extracte apoase de: frunze de boldo (Boldo folium), frunze de nuc (Juglandis folium), rădăcină de iarbă mare (Inulae radix), fructe de coriandru (Coriandri fructus), fructe de anason (Anisi fructus) - min. 35%, în proporţie variabilă - Antioxidant: vitamina C 1% - Extract hidrogliceric de propolis 0,45% - Conservant: sorbat de potasiu
15219

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!