Virodep, 30 de comprimate de supt, Dr Phyto

Virodep, 30 de comprimate de supt, Dr Phyto

DR PHYTO SRL
41,20 lei
Cu TVA

Descriere

Indicat in preventia si tratamentul infectiilor respiratorii (virale si bacteriene)Extractele naturale din produs au urmatoarele beneficii:Măcesul
Extractul de măces contine 70% vitamina C, cu actiune antioxidantă marcantă.
Echinacea
Extractul de echinacea prin polizaharidele pe care le contine, modulează sistemul imunitar. Prin prezenta echinacozidei, extractul dezvoltă actiune antivirală si antibacteriană eficientă.
Propolisul
Extractul de propolis prezintă proprietăti antivirale si antibacteriene puternice, ceea ce il recomandă in caz de infectii ale tractului respirator.
Mustarul sălbatic
Extractul de mustar sălbatic are actiune antiinflamatoare si protectoare la nivelul mucoasei căilor respiratorii.
Grindelia si cimbrul de cultură
Extractul de grindelia contine polifenoli cu efect mucolitic si spasmolitic asupra musculaturii netede a căilor respiratorii.
Extractul de cimbru de cultură contine flavonoide cu actiune antispastică asupra musculaturii netede si ulei esential cu proprietăti antimicrobiene. Eficacitatea acestui extract in mentinerea sănătătii căilor respiratorii se bazează pe proprietătile sale antibacteriene, mucolitice si expectorante.
Eucaliptul
Extractul de eucalipt are actiune antivirală si antibacteriană semnificativă, la care se adaugă proprietăti secretolitice si expectorante.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Copii 6-12 ani Un comprimat de supt de 3/zi.Faza acută, în primele 36 ore, un comprimat la 3-6 ore, maxim 4 comprimate/zi.Copii peste 12 ani și adulți: 2 comprimate de supt de 3/zi.Faza acută, în primele 36 ore, 2 la 3-6 ore, maxim 8 comprimate/zi.
34494

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!