Visilife, 30 capsule, Vitaslim LTD

Visilife, 30 capsule, Vitaslim LTD

VITASLIM LTD
73,71 lei
Cu TVA

Descriere

Reduce nivelul colesterolului "rău” (LDL), si măreste nivelul colesterolului "bun” (HDL). Eficientă produsului Visilife Health este de 7 ori mai mare decat uleiul de peste, chiar si in doze zilnice mici. Durerea si rigiditatea la nivelul articulatiilor scad semnificativ după administrarea de Visilife Health. Se imbunătăteste mobilitatea. Rezultatele arată, de asemenea, o scădere semnificativă a inflamării articulatiilor, benefică in special pentru persoanele care suferă de osteoartrită si artrită reumatoidă. Imbunătăteste memoria si puterea de concentrare*. Măreste capacitatea la efort fizic si mental. Reduce senzatia de oboseală si epuizare. Toate acestea se datorează acizilor grasi Omega-3, care sunt un element structural esential al celulelor creierului uman.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
A se administra în timpul mesei sau imediat după această. În valori crescute ale colesterolului și trigliceridelor: Primele 2-4 săptămâni câte 2 capsule de 2 ori pe zi, după care o doză de menținere de 1-2 capsule pe zi timp de cel puțîn 3 luni. În dureri articulare: Câte 1 capsulă pe zi timp de cel puțîn 3 luni. În tulburări de memorie și concentrare: Câte 1 capsulă pe zi timp de cel puțîn 3 luni. În dureri menstruale: Câte 4 capsule pe zi cu 8 zile înainte de menstruație și 2 zile în timpul me
40080

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!