Vitamina C 1000mg  Zinc  D3  macese, 100...

Vitamina C 1000mg Zinc D3 macese, 100 tablete, Jutavit

Juvapharma
21,21 lei
Cu TVA

Descriere

Vitamina C este in antioxidant eficace, mareste imunitatea organismului. Faciliteaza asimilarea fierului. Administrarea vitaminei C este recomandata in cazul alimentatiei fara vitamine, in convalescenta, extenuare si oboseala.
Este cunoscut de multa vreme in medicina populara ca fructele de maces au un continut mare de vitamina C. Vitamina C 1000 mg de la JutaVit este un extras din fructe de maces, un preparat care administreaza gradual organismului vitamina C.

Detalii ale produsului

Compozitie
Acid L-ascorbic, celuloză microcristalină, fosfat dicalcic, hidroxipropil metilceluloză, extract de măceș, oxid de zinc, lustruire (acizi grași), agenți anti-aglomerare (săruri de magneziu ale acizilor grași, talc, coloranți (dioxid de titan, oxizi de fier și hidroxizi de fier), amidon de porumb modificat, agent de umectare (polidextroză), ulei de cocos, zahăr, antioxidanți (L-ascorbat de sodiu, alfa-tocoferol), trigliceride ale acizilor grași cu lanț mediu, colecalcoli.
19498

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!