Balonix med emulsie x 50 ml

Balonix med emulsie x 50 ml

FITERMAN PHARMA S.R.L. - ROMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Formula special dezvoltata, care trateaza colicile si crampele abdominale ale bebelusilor datorate excesului de gaze abdominale.
Indicatii
Balonix med este indicat pentru tratamentul simptomatic al afectiunilor abdominale cauzate de excesul de gaze intestinale si pentru ameliorarea colicilor si crampelor digestive la copii.
Durerea asociata colicilor poate fi cauzata de acumularea de gaze la nivelul tractului digestiv al bebelusilor.
Balonix med favorizeaza eliminarea acestora pe cale naturala.
Avantaje
Favorizeaza eliberarea pe cale naturala a gazelor intestinale (eliminand astfel principala cauza a colicilor)
Calmeaza colicile si crampele abdominale ale bebelusilor
Utilizarea constanta poate ajuta la prevenirea acumularii de gaze abdominale

Detalii ale produsului

Compozitie
1 ml emulsie contine simeticona 40 mg. Alte ingrediente: hidroxietilceluloza, acid sorbic, aroma lichida de portocale, zaharina sodica, apa purificata.
Mod de administrare
Doza uzuala este de 0,5 ml inainte de fiecare masa. Balonix med trebuie utilizat timp de câteva zile pentru a obtine rezultate optime. Utilizarea constanta poate ajuta la prevenirea acumularii de gaze abdominale. Daca dupa 3-4 zile de la prima administrare colicile bebelusului inca persista, doza se poate dubla la 1 ml. De asemenea, aceasta doza se recomanda inainte de masa de seara si pe timpul noptii. In cazul in care are loc cresterea dozei la 1 ml si nu s-a obtinut o imbunatatire a starii sa
Ambalare
Fiecare cutie contine un flacon cu 50 ml produs, o seringa dozatoare si instructiuni de utilizare.Balonix med este un dispozitiv medical din clasa IIa, in concordanta cu Directiva Europeana pentru dispozitive medicale 93/42/EEC.
10491

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!