Bebedril, sirop, 125ml

Bebedril, sirop, 125ml

LAB. PIERRE FABRE FRANTA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Siropul Bebedril este un sirop fără zahăr, fără coloranţi şi fără parabeni, cu aromă de căpşuni. Calmează iritaţia asociată cu tusea uscată, imbrăcand mucoasa gatului cu un invelis protector si emolient. Bebedril a fost conceput special pentru a fi administrat bebeluşilor incepand cu varsta de 6 luni şi copiilor de pană la 6 ani.
Datorită compoziţiei sale, siropul Bebedril formează o peliculă de protecţie şi hidratează gatul, făcand astfel posibilă calmarea iritaţiei asociate cu tusea uscată, inclusiv pe cea cauzată de anumiţi factori agresivi externi, precum prezenţa fumului de ţigară, a poluării, a prafului, a aerului uscat etContraindicaţii:
Sugari cu varste pană la 6 luni.
Alergie la oricare dintre ingrediente.
Intoleranţă ereditară la fructoză (fructozemie congenitală) din cauza prezenţei maltitolului, care este transformat in fructoză.
Atentionări şi precautii:
Pentru sugarii cu varste cuprinse intre 6 luni şi 12 luni, se recomandă consultarea medicului.
In cazul semnelor de agravare asociate cu tusea uscată cum ar fi dificultatea in respiraţie, febra care persistă mai mult de 3 zile, vărsături repetate, dificultăti in alimentatie, diaree, modificări comportamentale sau tulburări de somn etc., consultaţi medicul. De fapt, tusea este corelată in general cu o infecţie virală a căilor respiratorii insă poate fi semnul unei afecţiuni care necesită control de specialitate (laringită, pneumonie, astm etc.).
In caz de contact involuntar cu nasul, ochii sau urechile sugarului/copilului, clătiţi cu soluţie salină normală pentru a indepărta siropul.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Glicerol, maltitol lichid (E965), hidroxietilceluloză, benzoat de sodiu, acid citric monohidrat, citrat de sodiu, aromă de căpşuni, apă purificată.
Administrare
Utilizaţi pipeta de dozaj furnizată în cutie. Introduceţi pipeta în flacon şi trageţi de pistonul alb în afară până la marcajul negru de măsurare pentru a extrage o doză de 5 ml. Poziţionaţi vârful pipetei în gura sugarului / copilului după ce ați așezat sugarul/copilul astfel încât să evitaţi administrarea greșită a siropului. Apăsaţi lent pe pistonul pipetei, fără să împroşcaţi, astfel încât sugarul/copilul să poată înghiţi siropul. Repetaţi operaţiunea, dacă este necesar, respectând dozele in
46054

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!