Herbal hot drink kids, 12 plicuri, JUVAPHARMA

Herbal hot drink kids, 12 plicuri, JUVAPHARMA

Juvapharma
Stoc epuizat
21,02 lei
Cu TVA

Descriere

Supliment alimentar care conține extractul a 22 plante medicinale, vitamina C, cu gust de căpșuni și cu îndulcitori.

ADMINISTRARE : de la 4 ani se pot administra zilnic 3-6 pliculețe. Dizolvați cantitatea de pulbere dintr-un pliculeț (7g) în apă fierbinte, dar nu apă clocotită. În scopul unui efect intens, produsul poate fi administrat la 3-3,5 ore.

INGREDIENTE : maltodextrina (originar din porumb), agent pentru reglarea acidității (acid citric), aromă (căpșuni), mix de extracte a 22 plante medicinale (extract de lichen de Islanda, extract de lemn dulce, extract de Thymus, extractul fructului de soc, extract de mușețel, extract de lemn dulce, extract de mure sălbatice, extract de Plantago lanceolata, extract de Origanum vulgare, extract de Mentha piperita, extract de gălbenele, extract de boabe de ienupăr, extract de măceșe, extract de primula fără tijă, extract de salvie medicinală, extract de Althaea officinalis, extract de măr sălbatic, extract de Alchemilla, extract de Geranium macrorrhizum, extract de busuioc), acid ascorbic L, îndulcitor (sucraloză, glicozide de stevie), agent antiaglomerare (stearat de calciu).

Atenționare:

  • A nu se lăsa la îndemâna copiilor!
  • Administrarea suplimentului alimentar nu înlocuiește nici alimentația echilibrată, mixtă, nici modul de viață sănătos!
  • Să nu depășiți doza zilnică recomandată!
  • Păstrați cutia exterioară din hârtie a produsului, deoarece anumite informații importante se găsesc doar acolo!
  • Nu conține cofeină. Poate fi administrat și dacă se administrează medicamente (de ex. antibiotice).

Depozitare: Într-un loc uscat și răcoros, la o temperatură de 15 și 25°C. A se feri de razele soarelui, îngheț și temperatură ridicată!

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 12 plicuri
51954

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!