Pediakid nez gorge (nas si gat) sirop, 125ml

Pediakid nez gorge (nas si gat) sirop, 125ml

LAB. INELDEA
47,46 lei
Cu TVA

Descriere

ROSU IN GAT
DURERI IN GAT
NAS INFUNDAT
RAGUSEALA
PREVENIREA RACELILOR SEZONIERE
STIMULAREA IMUNITATII
In caz de raceala, calmeaza durerile de gat, ajuta la decongestionarea cailor respiratorii. Sustine rezistenta organismului
Supliment alimentar cu aroma de miere si lamaie, pe baza de extracte hidroglicerinate de plante (Cimbru, Ciubotica-cucului, Nalba, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) propolis, un complex de minerale si vitamine (Vitamina C, Zinc Cupru), nectar de Agave si fibre prebiotice de Acacia.
Aroma de miere si lămaie,
Detalii produs
Pediakid Nez-Gorge asociază ingredientele active naturale cele mai eficiente in cazul manifestarilor neplăcute asociate sistemului respirator. Contine Vitamina C si Cupru, care contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, precum si o combinatie de extracte de plante (Cimbru-de-cultura, Ciubotica-cucului, Nalbă-mare, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) si propolis, care ajută la mentinerea capacitătii de autoapărare a organismului. Administrat in perioda schimbărilor de sezon, sustine rezistenta naturală a organismului la agresiunile mediului inconjurator, fiind ideal pentru pregătirea organismului la apropierea iernii. Siropul, cu aromă agreabilă de miere si lămaie, calmează durerile din gat si ajută la descongestionarea căilor respiratorii (mucoasa nazală, bronsică).

Detalii ale produsului

Compozitie
sirop de Agave (Agave americana) 40%, apă purificată, fibre de Acacia (Acacia senegal) 15%, extract hidroglicerinat de plante (Cimbru-de-cultura, Ciuboțica-cucului, Nalbă-mare, flori de Soc, flori de Tei, Acerola, Ghimbir) si de propolis 8%; glicerină vegetală, aromă de miere (în baza de maltodextrină şi gumă arabică), corector de aciditate: acid citric; Vitamina C, conservanți: sorbat de potasiu şi benzoat de sodiu, concentrat natural de lămaie (în baza de maltodextrină), gluconat de zinc, gluc
Administrare
Înainte de 5 ani: câte o linguriță de sirop, o dată sau de două ori pe zi, preferabil dimineața. Peste 5 ani: câte două lingurițe de sirop, o dată sau de două ori pe zi, preferabil dimineața.
45898

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!