• -6,00 lei
Protectis portocale  D3 x 10 tablete masticabile

Protectis portocale D3 x 10 tablete masticabile

EWOPHARMA AG ELVETIA
32,22 lei 38,22 lei -6,00 lei
Cu TVA
Reducere valabilă încă:

Descriere

BioGaia ProTectis cu vitamina D 3 , tablete masticabile cu aromă de portocale, este un supliment alimentar care conţine Lactobacillus reuteri Protectis ® * (L. reuteri DSM 17938), patent al companiei BioGaia, Suedia. L. reuteri Protectis suplimentează flora intestinală prin aportul de lactobacili vii, contribuind astfel la restabilirea si menţinerea echilibrului acesteia. Vitamina D contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, la mentinerea sănătătii sistemului osos, la mentinerea functiei normale a sistemului muscular, precum si la menţinerea
sănătăţii dinţilor.

L. reuteri Protectis® a fost testat in cadrul a peste 130 studii clinice care i-au demonstrat eficacitatea si siguranta utilizării la copii si adulti in caz de: constipatie, diaree, antibioterapie, durere abdominală functională.
ProTectis - Tablete masticabile este un mod simplu, sigur si eficient de a restabili si mentine echilibrul florei intestinale, asigurand sănătatea tractului digestiv.
Lactobacillus reuteri Protectis, conţinut in ProTectis tablete masticabile, este prima tulpină probiotică izolată din lapte matern, fără toxine, replicarea sa fiind realizată la cele mai inalte standarde.
Doar 1 tabletă masticabilă pe zi asigură cel putin 100 milioane de bacterii probiotice Lactobacillus reuteri Protectis si 400 U.I./10 µg Vitamina D3, ceea ce reprezintă 200% din Valoarea Nutritională de Referintă, conform regulamentului UE 1169/2011. Tabletele masticabile ProTectis pot fi administrate atat copiilor mai mari de 3 ani cat si adulţilor.
Nu conţine conservanţi
Nu conţine zahăr, gluten sau lactoză

Detalii ale produsului

Compozitie
agent de încărcare: izomalţ, îndulcitor: xilitol, Lactobacillus reuteri DSM 17938 (L. reuteri Protectis) - 13, 5 mg
vitamina D 3 /colecalciferol, din lanolina din lâna de oaie (dl-alfa tocoferol, vitamina D 3 cristalizată, amidon modificat, trigliceride cu catenă medie, ascorbat de sodiu, sucroză, dioxid de siliciu) - 400 U.I./10µg
emulsifiant: ulei de palmier
agent antiaglomerant: stearat de calciu
aromă de portocale și potențiator de aromă - acid citric anhidru
Mod de administrare
1 tabletă masticabilă pe zi sau conform instrucțiunilor oferite de medicul dumneavoastră
Se poate administra pe termen lung
Sigur atât pentru copii peste 3 ani, cât și pentru adulți
Gust plăcut - aromă de portocală
Nu conţine conservanţi
Nu conţine zahăr, gluten sau lactoză
Ambalare
10 tablete
Forma farmaceutica
tablete masticabile
15239

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!