System Omega 3 junior sirop x 250 ml, Doppelherz

System Omega 3 junior sirop x 250 ml, Doppelherz

QUEISSER PHARMA GMBH&CO GERMANIA
Stoc epuizat
Indisponibil
Cu TVA

Descriere

Acizii graşi Omega-3 au o insemnătate vitală pentru oameni, indiferent de varstă. Reprezentanţii semnificativi ai acizilor graşi Omega-3 sunt acidul eicosapentanoic (EPA) şi acidul docosahexanoic (DHA), pe care organismul nu ii poate produce singur. Ei constituie o componentă esenţială a unei alimentaţii sănătoase. Cu toate acestea, aportul de asemenea acizi graşi polinesaturati cu lanţ lung nu este intotdeauna cel optim pentru fiecare. Acest lucru este valabil şi pentru copii şi adolescenti. O sursă bună o constituie peştii de apă rece, ca de exemplu macroul, heringul sau sardelele. Dar nu oricărui copil sau adult ii place să mănance peşte de mai multe ori pe săptămana.
Produsul conţine, pe langă importanţii acizi graşi Omega-3, şi Vitaminele liposolubile A, D si E, precum şi Vitaminele B si C, solubile in apă, esenţiale pentru creşterea şi dezvotarea copiilor. Astfel, Vitamina D este necesară pentru creşterea normală şi dezvoltarea sistemului osos la copii.

Detalii ale produsului

Compozitie
1/2 masura dozatoare (15 ml) contine:
200 μg RE Vitamina A
2, 5 μg Vitamina D
100 mg Vitamina C
6 mg α-TE Vitamina E
0, 55 mg Vitamina B1
0, 7 mg Vitamina B2
8 mg NE Niacina
3 mg Acid pantotenic
0, 7 mg Vitamina B6
25 μg Biotina
1, 25 μg Vitamina B12
535 mg ulei de peşte (cu 125 mg DHA si 27 mg EPA).
Mod de administrare
Pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 4-7 ani, se recomandă administrarea a 15 ml (1/2 măsura dozatoare) zilnic, în timpul mesei principale.

Pentru copiii cu vârsta peste 7 ani, precum şi pentru adolescenţi şi adulţi, se recomandă administrarea a 30 ml (1 masura dozatoare) zilnic, în timpul mesei principale.

Vârsta de la care se poate administra produsul şi dozele se pot modifica, conform recomandarii medicului.
Ambalare
250 ml
15109

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!