Vitabun gummy x 50 jeleuri

Vitabun gummy x 50 jeleuri

BIOEEL SRL ROMANIA
33,84 lei
Cu TVA

Descriere

Ingredientele din compozitia produsului VITABUN asigură buna functionare a organismului, ajută la mentinerea normală a metabolismului energetic, zincul si vitamina C contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar, vitaminele E si C contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ. Biotina contribuie la mentinerea sănătătii părului, si a membranelor mucoase. Acidul pantotenic contribuie la performanta mentală normală. Complexul de vitamina B contribuie la functionarea normală a sistemului nervos.

Detalii ale produsului

Compozitie
Sirop de glucoza apa gelatina de porc acid citric acid ascorbic concentrat de portocale arome concentrat din suc de morcovi vitamina B3 extract de ardei complex cupric de clorofilina ceara de carnauba vitamina E sulfat de zinc vitamina B5 vitamina B6 vitamina B1 vitamina A vitamina B9 selenit de sodiu Vitamina B7 Vitamina D Vitamina B12
Mod de administrare
3-6 ani - 1 jeleu pe zi. +6 ani - 2 jeleuri pe zi
Ambalare
50 jeleuri
13775

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!