Colesterol 1, 63 capsule, Fares SA Orastie

Colesterol 1, 63 capsule, Fares SA Orastie

FARES SA ORASTIE
35,75 lei
Cu TVA

Descriere

Acest produs combina frunzele de maslin si de anghinare pentru a sprijini metabolismul lipidelor si nivelul normal al colesterolului. Frunzele de mesteacan vin sa sprijine in plus nivelul normal de colesterol in sange.

Ingrediente:

  • O capsula contine: extract uscat de frunze de anghinare (Cynarae folium) standardizat in min. 2,5% cinarina  176 mg; extract uscat de frunze de maslin (Olivae folium) standardizat in min. 10% oleuropeina  132 mg; extract uscat de radacina de papadie (Taraxaci radix) standardizat in min. 5% polifenoli  44 mg; extract uscat din oleorezina de Commiphora mukul standardizat in min. 10% guggusterone  44 mg; frunze de mesteacan (Betulae folium)  35,2 mg; ulei esential de morcov (Daucus carota aetheroleum)  4,4 mg; ulei esential de lamaie (Citri aetheroleum)  4,4 mg. Invelisul capsulei este pe baza de gelatina animala.

Mod de administrare:

  • Adulti: 1 capsula de 3 ori pe zi, dupa masa.
  • Daca este nevoie de un efect mai puternic, se pot administra pana la 6 capsule pe zi, la recomandarea medicului sau a farmacistului.
  • Durata curei: minim 3 luni.

Precautii:

Nu se recomanda copiilor sub 7 ani, in caz de obstructie biliara sau risc crescut pentru obstructie biliara, insuficienta hepatica severa, insuficienta renala acuta si in caz de hipersensibilitate la oricare dintre ingredientele produsului.

Sarcina si alaptare:

  • Nu se recomanda femeilor insarcinate si mamelor care alapteaza datorita unor posibile efecte de stimulare a contractiilor uterine. Substantele active trec in laptele matern si pot modifica gustul acestuia.
  • Acest produs se poate utiliza concomitent cu medicamentele.
  • La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.

Detalii ale produsului

Prezentare
Cutie cu 63 capsule
47508

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!