Femibion 1 x 30 cp

Femibion 1 x 30 cp

DR. REDDY'S
Stoc epuizat
80,09 lei
Cu TVA

Descriere

Noua formula Femibion® 1 are aceleasi indicatii dar mai multe beneficii pentru tine si bebelusul tău. Femibion® 1 -Planificare si Sarcină te sustine pe tine si bebelusul tău din perioada de planificare si pană in săptămana 12 de sarcină (trimestrul 1). Asigurarea unui aport suficient de folati este esential pe toată perioada sarcinii, mai ales in timpul primului trimestru.
Un nivel scăzut de folati la mamă este un factor de risc in dezvoltarea defectelor de tub neural la făt.
Folatii din Femibion® 1 - Planificare si Sarcină sunt acidul folic si Metafolinul®. Metafolin® este o formă de folat direct utilizabil de către organism pe care acesta nu trebuie să il convertească.
Femibion® 1 - Planificare si Sarcină contine vitamina D pentru a sustine aportul adecvat al acestei substante nutritive in timpul sarcinii. Vitamina D contribuie la functionarea normală a sistemului imunitar si participă la procesul de diviziune celulară normală. Pe langă folat si vitamina D, Femibion® 1 - Planificare si Sarcină contine: alte 9 vitamine (complexul de vitamine B, vitaminele C si E), iod, seleniu, colină si fier.
Fierul contribuie la formarea normală a globulelor rosii, a hemoglobinei şi la reducerea oboselii si extenuării. Colina contribuie la metabolismul normal al
homocisteinei. Administrarea de acid folic suplimentar creste nivelul de folat al mamei. Nivelul scăzut de folat la mamă este un factor de risc in dezvoltarea defectelor de tub neural la fetusul in evolutie. De aceea, se recomandă administrarea a 400 μg acid folic suplimentar zilnic, cu cel putin o lună inainte si pană la 3 luni după conceptie.
Există mai multi factori de risc pentru dezvoltarea defectelor de tub neural şi, de aceea, modificarea unuia dintre factori poate produce efecte benefice.
Deoarece folatul contribuie si la cresterea tesutului matern in timpul sarcinii, de ex. formarea placentei, este recomandată asigurarea unui aport de folat adecvat pe tot parcursul sarcinii. Placenta furnizează bebelusului toti nutrientii de care are nevoie.

Detalii ale produsului

4579

Recenzii (0)

Nici o recenzie

15 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!