Suzeta Silicon Ortodontica 0, Minut

Suzeta Silicon Ortodontica 0, Minut

Minut
6,22 lei
Cu TVA

Descriere

Instrucţiuni de folosire: Verificaţi suzeta imediat după fiecare folosire. Spalaţi-o cu apă caldă şi detergent sau dezinfectaţi-o cu soluţie sterilizatoare ori in maşina de spălat vase pe raftul de sus. Nu incercaţi să o desfaceţi! Păstraţi-o in locuri ferite de umezeală şi acoperite. Nu o spălaţi cu detergenţi sau solvenţi chimici puternici si bureti abrazivi.
Verificaţi tetina inainte de fiecare folosire in special după ce copilul are dinţi. Trageţi de tetină in toate direcţiile şi la cel mai mic semn de slăbiciune aruncaţi-o.
Nu lăsaţi suzeta in lumina directă a soarelui sau in apropierea surselor de căldură şi nu lăsaţi suzeta in soluţie sterilizatoare mai mult decat este recomandat deoarece asta ar putea duce la slăbirea suzetei.

Detalii ale produsului

Mod de administrare
Spalati tetina cu apa calda si detergent sau dezinfectati-o cu soluţie sterilizatoare ori in masina de spalat vase pe raftul de sus. Nu incercati sa o desfaceti! Pastrati-o in locuri ferite de umezeala si acoperite. Nu o spalati cu detergenti sau solventi chimici puternici.Verificati tetina inainte de fiecare folosire in special dupa ce copilul are dinti. Trageti de tetina in toate directiile si la cel mai mic semn de slabiciune aruncaţi-o.Nu lasati suzeta in lumina directa a soarelui sa, fara Bisphenol - BPA FreeA se folosi sub supravegherea unui adult.
Ambalare
1 buc
12866

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!