Acid Hialuronic cu colagen complex, 60 capsule,...

Acid Hialuronic cu colagen complex, 60 capsule, Zenyth

ZENYTH PHARMACEUTICALS
76,94 lei
Cu TVA

Descriere

Hyaluronic Acid with Colagen Complex este un supliment alimentar obtinut prin combinatia sinergică a 100 mg de acid hialuronic si a colagenului. Suplimentul contribuie la sănătatea, hidratarea, frumusetea si tineretea pielii, la regenerarea părului si unghiilor, cat si la mentinerea sănătătii articulatiilor. Imaginează-ti acidul hialuronic ca pe un burete care poate retine si de 1.000 de ori greutatea lui in apă, păstrand pielea proaspătă, hidratată si tanără. 50% din acidul hialuronic din corp se găseste in piele, iar restul in ochi si in articulatii. Pielea este bariera noastră protectoare impotriva efectelor toxice din mediul inconjurător, iar rolul acidului hialuronic este de a intări această barieră. Deoarece cantitatea de acid hialuronic pe care organismul o poate produce scade odată cu inaintarea in varstă, pielea poate căpăta un aspect imbătranit, ridat, uscat si isi poate pierde elasticitatea. Cu ajutorul produsului Hyaluronic Acid with Collagen Complex, ce contine 100 mg de acid hialuronic in fiecare capsulă, iti vei putea păstra pielea mereu hidratată, elastică si sănătoasă. Colagenul este cea mai abundentă proteină din corp, cea care mentine supletea si elasticitatea pielii, care ajută la reducerea ridurilor fine, dar si cea care sustine sănătatea părului, unghiilor, oaselor si articulatiilor. Produsul Hyaluronic Acid with Collagen Complex contine un complex de peptide din colagen hidrolizat tip I si III (Verisol® si Fortigel®), de origine animală. Studiile clinice au demonstrat că administrarea peptidelor din colagen hidrolizat determină cresterea elasticitătii pielii cu 7-15%, reducerea ridurilor cu pană la 60% si cresterea productiei de acid hialuronic in piele, imbunătătind astfel functia de "barieră“ a pielii.

Detalii ale produsului

Compozitie
Peptide bioactive din colagen hidrolizat (Fortigel®)Peptide bioactive din colagen hidrolizat (Verisol®)Hialuronat de sodiu
Mod de administrare
Adulți: 1-2 capsule pe zi, între mese sau conform recomandării consultantului de specialitate. Capsulele pot fi înghițite care atare sau desfăcute, iar pulberea poate fi dizolvată în apă. Produsul nu are restricții privind durata de administrare și nu creează dependență.
Prezentare
Flacon cu 60 de capsule
46644

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!