Coșul meu
Nu mai sunt produse in cosul tau
Acidul hialuronic este o substanta intalnita in mod natural in organism. Ea este sintetizata de celule specializate ale tesutului conjunctiv, la nivelul caruia se si gaseste in cantitate mare. Concentratii importante de Acid hialuronic se afla si in piele si in lichidul sinovial. Este, asadar, un ingredient natural al tesutului conjunctiv, care contribuie la retinerea apei si are rol in hidratarea pielii si mentinerea fermitatii acesteia. Inaintarea in varsta este insotita si de imbatranirea pielii. Acest proces se caracterizeaza prin reducerea sintezei Colagenului si a Acidului hialuronic. Prin urmare, aportul acestor doi nutrienti prin dieta zilnica (alimente si suplimente alimentare) este important. Utilizarea de ani buni a formelor injectabile pe baza de acid hialuronic in chirurgia plastica pentru umplerea ridurilor si lifting este un fapt cunoscut. In ultimii ani insa, se apeleaza tot mai mult la administrarea pe cale orala a acidului hialuronic.
Rodia reprezinta una din cele mai vechi plante de cultura din Orientul Mijlociu. Partile comestibile ale fructului rosu sunt semintele, care au, in functie de gradul de coacere, un gust acrisor pana la dulce. Gustul acru este dat de prezenta Vitaminei C.
Argila este un produs natural, al carui component principal este siliciul. Ea este folosita inca din cele mai vechi timpuri ca remediu, in sanatate si cosmetica, cu rezultate deosebite.
Biotina este de nelipsit in formulele de ingrijire a parului. Intervine in procesul formarii cheratinei si, consecutiv, contribuie la mentinerea sanatatii parului, ca si Zincul. Alimentele cu un continut crescut de Zinc sunt fructele de mare, mai ales stridiile, ouale si laptele, dar si unele cereale.
Procesul de diviziunea celulara se bazeaza pe doze echilibrate de Acid Folic, Vitamina B12 si Magneziu.
Rodia reprezinta una din cele mai vechi plante de cultura din Orientul Mijlociu. Partile comestibile ale fructului rosu sunt semintele, care au, in functie de gradul de coacere, un gust acrisor pana la dulce. Gustul acru este dat de prezenta Vitaminei C.
Argila este un produs natural, al carui component principal este siliciul. Ea este folosita inca din cele mai vechi timpuri ca remediu, in sanatate si cosmetica, cu rezultate deosebite.
Biotina este de nelipsit in formulele de ingrijire a parului. Intervine in procesul formarii cheratinei si, consecutiv, contribuie la mentinerea sanatatii parului, ca si Zincul. Alimentele cu un continut crescut de Zinc sunt fructele de mare, mai ales stridiile, ouale si laptele, dar si unele cereale.
Procesul de diviziunea celulara se bazeaza pe doze echilibrate de Acid Folic, Vitamina B12 si Magneziu.