Beauty help cu capsuni,300g, Zenyth

Beauty help cu capsuni,300g, Zenyth

ZENYTH PHARMACEUTICALS
Ultimele produse in stoc
168,95 lei
Cu TVA

Descriere

Beauty Help, supliment alimentar sub formă de pudră pentru shake-uri, cu gust de căpsuni, este o formulă unică, inovatoare, care reuneste intr-o formă concentrată cele mai renumite ingrediente din produsele nutricosmetice de lux, administrate intern. Formula unică Beauty Help asigură o ingrijire profundă a pielii, avand efect sustinut de "beauty from inside“ (frumusete din interior). Beauty Help imbunătăteste de la nivel celular aspectul tenului, părului si unghiilor si combate eficient primele semne ale imbătranirii, contribuie la reducerea aspectului de coajă de portocală al pielii, actionand prin stimularea microcirculatiei si prin repararea si refacerea structurii pielii din interior. In plus, Beauty Help contribuie la sustinerea sănătătii sistemelor articular si cardiovascular, intărirea imunitătii.

Detalii ale produsului

Compozitie
Colagen 8000 mgAcid hialuronicOptiMSM®
Mod de administrare
Se administreaza 15 g pe zi (o linguriță dozatoare), de preferat dimineața, înainte de masăDoza maximă: 30 g (2 lingurițe dozatoare)Se administrează sub formă de shake-uri sau în amestec cu ceai, suc natural sau iaurtPentru rezultate optime și efecte de lungă durată este recomandată o cură de minimum 3 luni
Prezentare
Cutie cu 300 g de pudra
46648

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!