Fiorda vocal prtocale, 30 cpr, Plantextrakt

Fiorda vocal prtocale, 30 cpr, Plantextrakt

PLANTEXTRAKT CLUJ
32,89 lei
Cu TVA

Descriere

Mucoasa orală este o barieră de protectie impotriva agentilor agresivi, iar dacă este bine hidratată oferă confort la inghitire si vorbire. Pentru a functiona corespunzător, trebuie hidratată constant, iar structura sa mentinută intactă. Prin urmare, este important ca mucoasa orală să fie ingrijită, pentru protectia gatului si a laringelui.
Prin ingredientele sale (Lichen-de-piatră-islandez si Nalbă-mare) FIORDA VOCAL PORTOCALE ajută persoanele care sunt: expuse la frig, aer incălzit sau conditionat, variatii mari de umiditate si temperatură a aerului, fum de tigară; isi folosesc mult vocea, de ex. profesori, vocalisti, prezentatori; practică sport, cand in mod frecvent aspiră aer pe gură; sau care prezintă: uscăciunea gurii; răguseală; corzi vocale tensionate; tuse.
Lichenul-de-piatră-islandez (Cetraria islandica L.) si Nalba-mare (Althaea officinalis L.) au efect emolient si plăcut asupra cavitătii bucale, a gatului, faringelui si corzilor vocale, fiind calmante in caz de iritatie a gatului si a faringelui.
Lichenul-de-piatră-islandez (Cetraria islandica L.) contine compusi cu proprietăti de sustinere a sănătătii sistemului respirator, a bronhiilor, fiind util in caz de tuse.
Lichenul-de-piatră-islandez (Cetraria islandica L.) si Nalba-mare (Althaea officinalis L.) contin compusi cu proprietăti de sustinere a sistemului imunitar impotriva agentilor externi, contribuind la starea fizică de bine.
Acidul hialuronic (sub formă de sare de sodiu) este o polizaharidă naturală. Este prezent in tesutul conjunctiv, piele si articulatii. Acidul hialuronic are capacitatea de a lega apa.

Detalii ale produsului

46077

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!