Gerovital tratament expert sampon antimatreata...

Gerovital tratament expert sampon antimatreata cu ichtiol x 250 ml

FARMEC SA CLUJ-NAPOCA
15,21 lei
Cu TVA

Descriere

Unul din marii inamici ai frumusetii parului este matreata. Desi prezenta in mod natural la nivelul pielii, in unele cazuri se poate inmulti excesiv. Sampoanele Gerovital Tratament Expert au rolul de normalizare a secretiei sebumului, precum si a ratei de innoire a celulelor epidermei de la nivelul scalpului, eliminand efectele neplacute si inestetice ale matretii.

Detalii ale produsului

Compozitie
apalauril sulfat de sodiuclorura de sodiucocamidopropil betainadistearat de glicolichtamamolPoliquaternium-7Piroctona etanolaminapantenolquaternium-22pirrolidona de laurilCocamida monoetanolaminatapropilenglicolextract din radacina de brustureextract din salvieextract din coada caluluiextract de rozmarinextract din frunze de mesteacan Be
Mod de administrare
In functie de necesitatile scalpului tau, foloseste acest sampon de 1-3 ori pe saptamana, masand atat parul cat si pielea capului, aproximativ 3 minute. Clateste cu apa din abundenta.
Ambalare
250 ml
11137

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!