Ulei de argan presat la rece, 10 ml, Herbavit

Ulei de argan presat la rece, 10 ml, Herbavit

HERBAVIT
6,68 lei
Cu TVA

Descriere

Este 100% pur fără adaos.
-are efect de antiimbătranire şi reducerea ridurilor.
Extern: Se poate folosi pe gat sau in jurul ochilor sau ca un adaos in crema de noapte. Poate fi folosit pe piele pentru masaj, hidratare, anti-imbătranire, cicatrizant pe corp şi faţă.
Se aplică cateva picături de ulei pe intreaga faţă şi pe gat, se masează.
Se repetă in fiecare seară inainte de a merge la culcare.
Pentru corp: o lingură cu ulei de argan se incălzeşte in palme prin frecarea lor viguroasă, apoi se masează de jos in sus.
Pentru femei insărcinate e foarte bun in prevenirea vergeturilor şi pentru elasticitatea pielii.
Pentru păr: două-trei linguri ulei de argan (in funcţie de lungimea firului de păr) se aplică pe toată lungimea părului inainte de baie, de la rădăcină la varf. Se masează uşor pielea capului şi se piaptănă uşor părul pentru o distribuţie omogenă a produsului. Se inveleşte părul intr-un prosop fierbinte şi se lasă aşa 20 de minute. Apoi se spală părul cu şampon şi se clăteşte bine cu apă. Se repetă de 2 - 3 ori pe lună şi părul va fi mai puternic, mai strălucitor şi mătăsos. Pentru părul uscat, se aplică o cantitate mică de ulei de argan pe varfuri, fără a se clăti.
Utilizat intern, uleiul de argan are proprietatea de a reduce colesterolul, hipertensiunea arterială şi de a imbunătăţi funcţia hepatică.

Detalii ale produsului

Compozitie
Conținut de acizi graşi esenţiali în ulei de Argan: acid palmitic 10-15 % acid stearic 4-7,5% acid oleic 42-50 % acid linoleic 29-37 %
19217

Recenzii (0)

Nici o recenzie

16 alte produse in aceeasi categorie:

!!! ATENTIE !!!

In perioada 21.06 - 07.07.2024, echipa plusfarma.ro este in concediu de odihna, astfel toate comenzile transmise in aceasta perioada se vor pregati incepand cu data de 08.07.2024.

__________________________________________________________________

Aboneaza-te la newsletterul nostru si fii la curent cu ultimele reduceri!